HAHA

Var med bästa idag, vi simmade 1 timma typ -400 tror jag!!!??

Men sen skulle hon köpa med till nån studieresa och hon köper mackor, gifflar, cola, delicatoboll! HAHA och hon sa för en vecka sen att hon skulle sluta med allt sånt. Sen när vi tog cigg tog hon en daim..

Haha fail. Själv har jag inte ätit sedan mitt på dan då jag åt 4 mackor, fil, paj (spydde) och kvällsvikten var cirka 51 kg. Sitter och funderar på vad jag ska äta imorn. Har inte handlat så har inte mina actimel!! Men tror det blir såhär:

IN:
frukost- äpple 50 kaffe 0
lunch- sallad 400
mellis- vatten
middag- vet ej

UT:
cykla fram/från skolan
origentera
dansa hehe

Skriver mer i morn eller övermorn, för jag kommer va skit stressad imorn!



paow paow paow,  haha partyyy i´morn<3

Blivit svag

Varför? Förut kunde jag hålla mig så bra.. sen nu när jag kommer hem mackor, fil, paj! aja spytt ut allt typ. Men vill inte fasta i det. Ska till frissan om 1 timme sen gå lite själv på stan. Tänkte köpa skor kanske och en till byster. Köpte en i 75C igår! och då blev det inte mycket pushup inte, som jag vill ha till skolfesten.

Ska gå till frissan och sen gå runt på stan och sen gå hem. Sen träning ikv. Ska inte äta nått mer idag heller. Bara dricka cola och te. Det ska gå. Kanske kan dra en PW senare ikv oxå. Det beror på om jag måste plugga... Aja höres sen.

pusshejfrånmig<3


Godmorgon flickor :)

Idag har jag en ganska chill dag förutom förbereselser inför skolfesten som min skola anordnar. Sitter och äter frukost nu, äpple, har inte hunnit handla än men ska göra det idag kanske. Igår åt jag 300 g godis istället för middag. Bra där.. men väger 51 nu som morgonvikt.

Ska försöka gå ner 2 kg tills på söndag. Det borde gå. Ska gymma både fredag, lördag, söndag har jag bestämt! På festen dricker alla! Men jag ska bara dricka nått glas vin och spela full hehe. Då kan jag morgonträna sen.

Funderar på att gå på stan lite efter skolan.. slutar typ 12. Såg att jag hade över 2000 på mitt kort:) Men nu ska jag fixa mig inför skolan, har redovisning, fast inte så seriöst. Höres senare, pusshejfrånmig<3


Sorry



Dålig uppdatering I know. Men dagen har inte gått bra. Inte hetsat men. Har fullt upp för en skolfest som ska va. Fått mer självförtroende med håret, men imorn ska jag klippa av liiiite bara. Är till mildjan typ nu och vill att det ska se nästan naturligt ut.

Va ute nyss med killar fick massa ego bost! hehe skirver mer imorn om jag hinner.. Men detta är schemat iaf:

IN:
frukost- äpple 60 kaffe 0
lunch- (får se om jag äter, ska stan) men något på 150
mellis- grape 30 lättfil&bär 50
middag- soppa 50 grönt te 4

UT:
cykla fram tillbaks från skolan
gå lite på stan
Fotbollsträning!

pusshejfrånmig<3

Tisdag

Skriver som vanligt i förväg.

IN:
frukost- äpple 60 kaffe 0
lunch- vegetarisk lasange 200 vatten 0
middag- soppa 50 grönt te 4

totalt= 310 kcal (kanske äter nått äpple i skolan också)

UT:
cykla 40 min
shoppa med mamma
kvällsPW 40 min

pusshejfrånmig<3

Stressig dag

Vart uppe sedan 6 och måste plugga lite till. Stressar ihjälp. Lär faila i skolan imorn, men skit samma. Fårförlängningen då? Jo det blev bra, men lite långt. Ser inte verkligt ut. Hon sa att om jag tyckte det kunde jag komma in och klippa lite. Är rädd att hon klipper för mycket bara. Men ska smsa henne imorn om detta! Det är fint när det är lockigt men rakt ser det overkligt ut. Ska ha uppsatt imorn så inte många ser.

Middagen (soppa) hann jag inte heller. Så inte ätit sedan 12 typ. Sen har jag ingen frukost (actimel) men tar kaffe och äpple. Nu ska jag läsa lite sen sova. Ska upp tidigt imorn med. Ska åka hemifrån 0745.

Btw blev min bästis avis på håret. Hon sa att hon kmr så i skuggan av mig. Ah för jag åt ingen middag, och det gjorde nog du! ;)

Dags för hårförlängning

Nu ska jag till frissan och fixa hårförlängning. Fett spännande! Äntligen ska jag toppa rent håret och sen färga utväxten och sätta i hår. Kmr ta lång tid som jag egentligen behöver plugga på. Men är nästan klar och sen kommer pappa senare och kan hjälpa mig.

Funderar hur långt det ska va. Iaf under brösten. Hoppas det går. Mitt hår är till halva brösten nu. Hehe. Det värsta som kan hända idag är: att mitt hår går av mer, att hon toppar fööör mkt, att håret inte ser verkligt ut, och att mitt hår blir typ lika långt.

Nä nu ska jag iväg med mig... höres senare <3



Lite liknande förutom att mitt hår är längre från början! :)

Gymmat

Gick upp 6 för att gymma. Brände -500 kcal!!! Och bara genom fettförbrännande grejer (gå/jogga/crosstraner m.m). Nu ska jag äta min goda gröt med banan och sen sätta igång att plugga! Hare bra idag det ska jag:)


Måndagens schema:

Tidig frukost(06.00): actimel 30 kaffe 0
cykla till gymmet
gymma
cykla hem
Senare frukost(09.00): grönt 70 med 1/2 banan 50 zero 1
plugga svenska
plugga historia!
Lunch(12.00): fruktsallad (köpt) 80 grönt té 4
fortsätt
plugga svenska
plugga historia!
Frissan(15.00) färga håret och fixa löshår!:D
Middag(när jag kmr från frissan):
soppa 50
städa?
handla?
kvällsPW 40 min

mattotalt= 284 kcal (för lite, men börjar veckan så)


<3


Plugg upp över öronen

Visst det är bra som distration. Inte ätit sedan jag skrev om hetset. Och inte tänkt på det heller. Har två stora uppgifter som sammanlagt blir kanske 6 sidor på datorn tills imorn. ska upp tidigt och gymma med kompis och sedan "taktik-skolka". Dvs vara hemma när lektionerna är mindre viktiga än de uppgifter jag behöver göra. Ska försöka hinna bli klar med den ena, svenskan, idag, och skriva klart historian innan fotbollsträningen imorn-kväll.

Nu måste jag tillbaka till skrivningen. NJUT om ni inte har plugg tjejer, njut! <3


Mått, 26/9

hals= 31 cm
överarm= 23 cm
underarm= 14,5 cm
brösten= 80 cm 
underbrösten= 71 cm
midjan= 64 cm
höfterna= 74 cm
rumpan= 88 cm
övrelår(där det är tjockast)= 50 cm
underlår= 38 cm
vad= 32 cm

Från och med nu är det mått-tvång på söndagar. Då kommer jag inte vilja hetsa. Okej jag var ledsen idag. Men kl är 14.40 och jag ska inte äta mer. Dricka te och lite zero bara. Redan hetsat och spytt så det räcker. På veckodagarna äter jag pro-ana och helgerna pro-mia;) Nä nästa helg ska jag skärpamig. Jag vet att jag klarar att äta så lite som jag gjort nu på veckan utan problem. Nu ska jag se till att ficka helgerna så det inte är ett probem!



pusshejfrånmig<3


Vi vann jag ville dö

Spelade match, jag sög. Hade inte vart med på länge. Kände press. Gick inte på, förstörde. Missade mål. Sen när jag har bytt och sitter på bänken och har suttit ett tag, det var min tur, säger ena tränan nu ska "en tjej i laget" byta. Då går huvudtränan iväg, och jag tyckte han sa "nä jag ville inte byta in * (mig).

Jag ville dö. Ville gråta. Ville äta. Fan fan. Nä åt en dumlekola för vi vann, klistrade på ett fejkat leende. Jag ska inte tröst äta. Bara en pajbit. det har jag förtjänat. Gå kommer jag ligga +/- 0 imorn.

Söndag dag 7


Vad heter hennes blogg? (A)

Jag råkar alltid trycka tillbaka när jag skriver så allt försvinner! Är det någon som vet varför?
Skriver idag istället för har tidig match imorn. Då menar jag tidigt. Blir hämtad 9.15.
Skäms för idag så straffar mig själv imorn. Här är schemat:

IN:
frukost- gröt 70 actimel 30 kaffe 0
lunch- activia&bär 90 grapefrukt 30 c-vitamin
mellis- äpple 50 zero 1
middag- fruktsallad (köpt) 80 grönt té 4

totalt= 355 kcal

UT:
fotbollsmatch -500 kcal (cirka)
shoppa
strecha

pusshejfrånmig<3

Ätit som normal lördag.. typ

Gav upp bantningen lite... blev deppig trött och nere. Behövde näring. Detta har jag ätit idag efter frukost, lunch och mellis:

- 4 rostade mackor
- 1 skål fil och flingor (spydde)
- choklad/godis (spydde)
- middag (spydde hala kanske)
- paj (spydde allt)

Mådde så illa innan middagen efter den chokladen jag ätit så ville egentligen inte ha!
Vägde mig nyss, typ 51,3 så kommer klara att väga 51 imorn. Men det är bara för jag spytt så mkt idag.
Gjorde om mitt mål till att först gå ner 3 kg till 51 sen nästa vecka tänkte jag minst 49. Sen 47 sen 45. Sen ska jag äta så jag håller den vikten. På det sättet kommer jag bli smalare utan att svälta mig själv.

Mår inge bra nu, ångrar att jag inte höll mig till schemat. Men det var inte så farligt. Läs på denna blogg. Blev rädd när jag läste den. Hon skriver väldigt bra och har väldigt drov bullimi! http://ljusochsilver.blogg.se/

pusshejfrånmig<3

Är rädd

Är rädd att bästa kommer bli smalare än mig.
Hon är 3 cm längre och ska nu skaffa gymkort med mig.
Vill inte att hon ska bli smal.
Vill att jag ska sticka ut emot henne.
När vi går ut, när vi e 18, ska jag vara smalare.

Fan, har lite panik nu. Hjälp. Men måste tänka att jag och kompis tränade några gånger i veckan förra året och jag gick inte ner banalt. Grejen är att bästa är lite halv knubbig. Okej det är att ta i men ni fattar, normal kropp + lite mer. Och då är det lättare för henne att gå ner. Särskillt nu när hon ska börja äta nyttigt. Fan fan fan. Jag skulle fokusera på mig själv men det enda jag ser är att jag har gått ner och känner mig stolt och smal sen kommer hon och ingen ser att jag är smal.



Så här borde det vara. Men att gå ner 10 kg skulle ta lång tid för henne. Då skulle hon få bmi på 18,1 precis vad jag ligger på nu och jag ska neråt. Aja vi får se hur detta kommer att bli. T.ex finns det bassäng där vi gymmar och kommer nog att simma och sånt, då kommer hon att se att jag är betydligt smalare än henne och få ångest och vill gå ner. Funderar på att bara köra styreträning när jag är med henne så att hon bygger muskler. Sen bara kondition med andra kompisen. När vi är tsm lite både och.

Ska fixa mig nu, pusshejfrånmig<3


Gymkort

Idag är ÄNTLIGEN dagen jag skaffar gymkort igen. Har tänkt göra det sen 1 september och nu är det dags. Har väntat på att gymmet skulle ha special pris, dvs 1200 för 1 år. 100/månad! :O Kommer kunna träna 5 morgonar i veckan, om jag vill MEN sällskap. Men grejen är att min "gymkompis" har skaffat kort där och jag var tvungen att fråga min kompis också, för att hon inte skulle bli sur. Hon verkar inte så laddad men samtidigt vill hon gå ner i vikt..



Aja jag ska fokusera främst på mig själv, det är bäst! Annars kan det bli att jag äter mer bara för någon annan äter ännu mer. Sitter och kollar på Sex And The City serien, det är så jävla jobbigt. De är rätt smala men äter gott heeeela tiden. Får stänga av och kolla på nått annat.

Hörs senare<3

25 september 2010, Lördag

Morgonvikt: 51 kg BMI 18.1

IN:
frukost- actimel 0,1 30 gröt 70 med banan 50 c-vitamin 0
lunch- 1/2 naturdiet shake 90 vatten 0
mellis- mandarin 25 äpple 50 grönt te 4
middag- soppa 50 vatten 0
lördagsgodis- fruktsallad 80 zero 1

Totalt= 450 kcal

UT:
nån promenad
kanske jogga
streching (ska kunna gå ner i slitt och spagat)

pusshejfrånmig<3

No dinner mom! I wont get thinner

Pallar inte middag. Tar ett glas zero och en mandarin sen säger jag att jag kanske ska köpa nått när jag ska ut och promenera med kompis sen. Har ångest efter lunchen och att jag åt 2 dl kräm. Det känns liksom som att jag ätit något onyttigt när jag sitter och mumsar i mig kräm. Aja nu måste jag skriva klart till mitt IV val. Kommer bli sääääääämst!

Är helt slut och trött känns som klockan är 22 fast den inte ens är 18, måste dricka zero snart. Och grönt te med citronsaft i. Men som sagt ska jag ut och gå ikv efter att ha pluggat klart, ska strecha och så också. Lite situps ska jag fan göra med! Så vi höres imorgon sötisar<3



Så här ska jag se ut, långhårig (inte riktigt så långt) och smal!


Så skönt med fredag


+

Äntligen hemma, men har massa plugg. Och kan inte trösa mig med att äta godis elr nått när jag pluggar. Har värsta ångesten, till lunch åt jag sallad/1vegetariskvårulle/veggobörjare. Men okej tror det blir typ 200 kcal. Men måste lägga till på planeringen. Hatar det. det är därför jag alltid skriver i förväg vad jag ska äta.

Skolfotot då, ja jag kände mig så himla ful. Men jag fick sitta längst fram (tkr det är snyggast mindre chanse för dubbelhaka också) och hade helt svart på mig så man såg mitt blonda hår. Såg det på ett test kort. Men jag hoppas att jag inte blundade. Kändes som jag gjorde det alla 3 kort. Käre gode gud gör så att jag inte blundade och alla kommer att se mig sitta längst fram och blunda.

Individuella vill jag inte ens snacka om, såg as sur ut haha som en bitch. Aja den ser nästan ingen endå. Dagen har gått bra annars. Lite tråk att lika efter i allt typ bara;) Men nästa vecka är jag ikapp. Nu ska jag äta mellis och sen sätta igångoch plugga. Har 2 grejor. En ska bara rätta på stavfel och en jag itne börjat med!

pusshejfrånmig<3


24 September 2010, Fredag

Ja visst skulle jag vara glad att det var fredag om det inte vore så att jag:
1. har skolfoto idag (kommer bli as ful)
2. ska läsa upp egenberättelse (fult och pinsamt)
3. har uppgift som jag inte börjat på som jag lämnas in på kvällen

Aja berättar om allt efter skolan, här är in/ut:
Morgonvikt, som dan innan 51, 5 kg. Fan det har fastnat där..

IN:
frukost- actimel 30 kaffe 0 c-vitamin 0
lunch- sallad&grönsaksbörjare 150 vatten 0
mellis- lowkcalkräm 40 med mini-mjölk 20 grönt te
middag- knorrsoppa 50 vatten+citron 1

fredagssnacks- mandarin 25 zero 1

Totalt= 320 kcal (jag känner mig stark idag, så kommer att klara detta)

UT:
gå fram och tillbaka från skolan, 40 min gång
kvällspromenix om jag hinner
streching
cykling?



Ska få riktig hårförlängning nästa vecka också! Dock inte med svarta slingor i! Kommer bli perfekt.. min skola har en fest där massa kommer till som är nästa torsdag. Dvs typ om en vecka. Då ska jag fan väga under 50! Här är min vikt planering under dessa 4 veckor! 2 veckor i veckan är väl inte för mycket. Men det är också typ minst..

Mål:
Söndag vecka 38 - 51 kg
Söndag vecka 39 - 49 kg
Söndag vecka 40 - 47 kg
Söndag vecka 41 - 45 kg !

Nu måste jag sova, ska upp tidigt och fixa mig till skolfotot imorn -.-
pussgodnattfrånmig<3


FB?



Vad händer med facebook? Det funkar inte för någon i min stad. Hehe vill inte säga vart jag bor. Men kan säga såhär, 1 av de 10 största i Sverige och Fb funkar inte här!? Wtf? Har fått igång skrivningen. Kommit på slutet på min engelska berättelse. NU är det bara skrivandet kvar... eheh

ska skriva lite mer, sen skriver jag mat för imorn<3


Hemma från träningen

Blev inte alls så mycket spring så kanske -200/300 men endå:) Som sagt börjar min kompis alltid hålla på, men jag lugnar henne med vikt och sånt. Hon verkar satsa. Syns det att jag gått ner i vikt? Hur går jag ner i vikt? Behöver jag banta? Jag ba neeee.. säger att killar gillar bröst och rumpa men om man vill gå ner för sig själv så visst. Det är sant! Nää men på träningen tog hon runt min midja och sa "Va smal du har blivit" hehe :) MIDJA 62 cm imorse:)

Nu ska jag äta min soppa och dricka te och plugga:S Hatar det. Hatar klassfoto!



Bilden peppar! Så ska vågen stå. Inte som min. Stod stilla idag. Fast kan va för jag inte gjort nr 2 denna vecka.. hehe (A)

PS. min kompis ska på bio imorn med kompisar, efter mitt peppsnack lär hon äta iaf godis och cola?

Skriver senare <3

Träning+plugg

Har alldelses för mkt plugg, men skiter i det och ska träna ikv. Dagens träning:

cykling 40 min = -250 kcal
fotbollsträning =
-600 kcal

Cirka 850 kcal idag då. (Y)

Naturdiet

Har 2 timmars lunch så äter hemma. Tänkte ta en naturdiet drink mix men FY FAN va äckling det var. Tog den med choklad smak, men den gick inte ner. Usch usch usch, rekomenderar inte. Så nu tar jag en naturdiet SHAKE istället choklad är så himla god <3 Ska kolla tv sen skolan igen -.- höres senare..


Torsdag (dag 4)

morgonvikt= 51,5...kg

IN:
frukost- actimel 30 kaffe 0 c-vitamin 0
lunch- 1/2naturdiet shake 90 mandarin 25 grönt te 4
mellis- lowkcalkräm&lättmjölk 40+20 1/2 naturdiet 90
middag- soppa 50 zero 1 grönt te 4

övrigt: äpple i skolan 50

totalt= 404 kcal

UT:
cykla 30 min
idrott
fotbollsträning
streching

Jag måste hålla mig under 500 kcal nu när min kompis verkar banta... Snackade med henne nyss, hon var hungrig och hade inget hemma (dvs hon hade inte ätit middag eller något senare) OCH hon bryr sig typ inte. Fan va jag är avis.

Aja höres imorn pussgodnatt nu ska jag kolla kungarna av tyresand<3

 


Pallar inte plugga

Så tog en kvällspromenad med mina föräldrar istället! Lite extra tid med dom. Dagen har gått väldigt bra förutom att melliset blev lite mycket, tyckte jag tom själv men det är bara det på schemat!
Ska dricka lite grönt té nu och kanske plugga;)

1 timme halvsnabb promenix -240 kcal


If they make me eat dinner I wont get thinner

Nu börjar pappa tjata på att jag ska äta middag med dom. När jag äntligen fått maten att börja funka. Visst jag kan äta sallad men det är ganska misstänksamt. Höll på så i sommras och då ville dom nästan att jag skulle prata med ngn... Men jag tror jag vet lösningen. Grejen är att jag är nere i mitt rum hela tiden. Jag har all min mat här. Så jag ska börja vara mer med mina föräldrar. Övningsköra med pappa och springa med mamma. Följa med någon gång när dom handlar och sånt.

Berättade om hårförlängningen för bästa idag. Hon tog det skit bra, men blev lite avundsjuk. Skolfoto i övermorn. Kommer se ful (med utväxten) och tjock (ja ni fattar). Men gör det bästa av situationen. Nu ska jag äta, PALLA, nu kom min pappa ner och frågade om jag ville äta med dom "jag har redan ätit". Aja nyss sa mamma till mig att jag itne kunde äta så mycket choklad så tror det är lugnt på Ana-fronten iaf:)

Skriver matschemat för imorn lite senare, borde verkligen plugga men pallar inte!



så smal, så fint!

Inköptlista

Affär 1:
- äpple
- citronsaft
- diet shakes (påsar) 101 kcal/påse
- vitaminer
- activia 86 kcal/bytta
- 2 l cola light (byter ut zeron lite)
- vitlökskrydda
- mandariner 23 kcal/frukt
- liten fruktsallad (till på fredag) 80 kcal

Affär 2:
- diet shakes (tetra) 180 kcal
- stort paket actimel 0,1 30 kcal
- knorr soppor vegetariska 50 kcal
- lowkcal kräm 25 kcal/dl

pusshejfrånmig<3

Cigg



Måste säga det man inte "får" säga. Fan va cigg hjälper när man inte vill äta. Var rätt hungrig/sugen när jag gick hem från skolan idag. Satte mig på en bänk i solen tog en cigg och nu är jag mätt och belåten. Bara ätit en vegetarisk vårrulle idag, fan va god den var! Visste inte att jag tyckte om det haha. Är lite nöjd att jag har börjat äta mer vegetariskt också.

Dessutom tar jag bara max 2 cigg om dan. Inte så farligt då va;) hehe. Nu ska jag släpa mig till affären, skönt när det inte är så mycket folk där. Kanske får med mitt lilla syskon. Höres senare:)


Onsdag (dag 3)

Onsdagar är svåraste dagen men det ska då. Jag ska ställa in mig på att om jag failar någon gång ska jag inte ge upp utan fortsätta kämpa. Det ska bli spännande och se hur mycket jag kan gå ner dessa 4 veckor. Jag tror träningen kommer komma igång snart. Är nästan helt frisk!:) Såhär ska dagen gå till iaf..

Morgonvikt= 51 kg! (2 kg 2 dagar, sa ju att det går snabbt till 50)

IN:
frukost- actimel 30 kaffe 0 c-vitamin 0
lunch- vegg vårullar 200 vatten 0
mellis- 1 grapefrukt 30 2 dl kräm&lättmjölk 55+35 activia 85 vatten 0
middag- soppa 50 zero 1 grönt te 4

totalt= 490 kcal

UT:
40 min (fram och tillbaka från skolan)
handla
kvällspromenad (efter jag är klar med plugget)



Hålet mellan benen det är DET jag är ute efter! Om jag har ett sådant på bilden spelar det nästan ingen roll vad jag väger!

pussgodnattfrånmig<3


Soppa

Dagen har gått bara bra, allt enligt schema, men har inte tränat nått än. Hade tänkt att cykla lite till Biggest Loose:) Mitt damp på mina föräldrar och åt därför inte middag med dom utan gick ner i mitt rum och tog soppa, vatten och zero! Soppa är min räddning.

Uppdaterar om morgondagen senare ikv:)

Tisdag (dag 2)



Morgonvikt: 52 kg (-2kg dvs mat)

IN:
frukost- actimel 30 kaffe 0 c-vitamin 0
lunch- skolan, vegitariskt 150 vatten 0
mellis(i skolan)- 2 äpplen 100 vatten 0
mellis(efter skolan)- 2 dl lågkcalkräm 50 1 dl lättfil&bär 35
middag- soppa 50 zero 2

Totalt= 415 kcal

UT:
gå 40 min (skolan)
kvällspromenad
streching
lite cykling?

pusshejfrånmig<3


Min dag då:)

Dagen har gått mycket bra. Följt min matplan förutom att jag inte åt de 2 äpplena så kommer ligga på cirka 230 kcal när dagen är slut. Jag kommer att äta mer men börjar så eftersom det alltig går lätt på måndagar. Det finns inga ursäker nu. Det är faktiskt skönt. Men visst det brukar låta såhär på måndagar. Nu ska jag plugga engelska, ligger efter fandå. Sen får vi se om jag hinner ta nån kvällspromenad. Funderar på att gå själv. Brukar aldrig göra det längre men det är skönt.



Smal, smal, smal jag ska bli smal!

Skriver mer ikväll pusshej<3


FAAAAAAAAAAN

Idag pratada jag med min bästa kompis när jag var påväg till den vanliga lektionen på annan skola då jag är själv. Vi pratade i telefon och plötsligt säger hon typ "jag ska sluta äta godis och sånt" jag typ, okej varför? Och hon ville gå ner i vikt och banta typ. Asså fan! Men jag har börjat nu för mig ska det bara neråt. Jag har redan gjort upp en plan på hur jag ska få henne att inte banta.

1. Få se hur detta ser ut om en vecka!
2. Peppa henne att hon ser bra ut, andra tkr det!
3. Berätta att killar tkr hennes kompis ser ut som en planka (sant)
4. Jag har större bröst än henne (fast jag är mindre) visa dom mkt så hon blir avis
5. Låna henne Ego Bost (där står om att äta choklad och bättre själv förtroende)
6. Inte träna med henne, utan antagligen välja annat gym.
7. Inte prata vikt och hälsa med henne.
8. Inte visa på något sätt att jag vill ner i vikt (om det inte måste)

Som ni märker är detta jobbigt för mig. Jag tkr hon ser så mkt bättre ut än mig, trots att hon är större. Hon är längre än mig också så hon har bättre förutsättningar OCH ibland går det dagar där hon bara äter 2 små mål. Men kommer abslolut följa detta!

Visst låter jag taskig men grejen är att hon är inte tjock eller ohälsosam, hon sportar och mår bra. Annars skulle jag självklart hjälpa henne! hatar att jag är så avundsjuk!


Blått och SD

Haha alla är emot SD, inte jag. Dom är inte rasister utan realister. Dom vill inte slänga ut folk utan minska invandringen eftersom den invandring vi har idag funkar inte. Ska inte bli långrandig men så är det.

Nu är det måndag och början av min 4 veckors satsning. Jag kommer lyckas. :) Hörse imorn! Men såhär kommer det nog att se ut:

IN:
frukost- actimel 30 kaffe grönt te 2
lunch- skolmat 150 vatten 0
mellis- 2 äpplen 100
middag- soppa 50 zero 1 grönt te 2

totalt= 334 kcal (börjar så, sedan kommer jag äta cirka 500 per dag)

UT:
cykla 50 min -380 kcal (då ligger jag på - efter det)
kvällspromenad
streching



pussgodnatt<3


Ändrat mig

Haha jag kan aldrig hålla mig till en sak. Men nu har jag bestämt mig för att jag ska gå ner 10 kg på 4 veckor. Det är inte omöjligt. Som sagt går det ner till 50 ganska snabbt. Jag ska hålla mig till den diet jag redan skrivit och äta max 500 kcal per dag. Jag har lite ångest nu när jag ska välja gym. Skriver mer om det imorn. Nu ska jag ätit chips..

<3


Testade wordpress

funderade på att starta nu blogg i wordpress, men ne det var så mycket lättare att skriva här och känns ganska onödigt. det enda är att man inte kan tidsintälla inlägg.. men det går ju ändå:)


MAT JAG SKA/FÅR ÄTA DESSA 4 V

<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3

Frukost (30-200kcal)
- te (honung vid halsont)
- kaffe
- 1 actimel (0,1)
- 1 skål havregrynsgröt (liiiite banan&kanel)
- 1 dl lättfil med bär
- 2 wasa crisp (inte smör, utan avokado)
- 1 grapefrukt
- 1 äpplen
- 1 apelsin

Lunch (50-200kcal)
- Sallad + lite veggo (skolan)
- 1 natur diet shake
- 1 natur diet smoothie
- Egen gjord sallad (veggo kött)
- 1 skål havregrynsgröt
- Frukttallrick
- 1 skål lättfil med bär
- vatten/zero/te

Mellis
- 1 skål lättfil med bär
- 1 äpple
- 1 grapefrukt
- 1 apelsin
- 2 wasa crisps
- Låg kcal kräm
- yoggi mini?
- zero/grönt te

Middag
- soppa
- lite taco
- lite sallad
- zero/grönt te

(Helgsnacks
- vindruvor
- dippa grönsaker
- jordgubbar
- 100 g godis
- 100 g nötter
- zero/vatten/grönt te)

<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3

Anngående vikten

Som sagt skrev jag ju att jag skulle gå ner 12 kg på 3 veckor. Fick kommentar att det är farligt... och det tror jag nog stämmer när jag tänker efter. Jag vet att jag kommer kunna gå ner 4 kg från 55 till 50 på en vecka eftersom det mesta av det är typ mat.. men sen är det nog rätt.. Jag satsar på att försöka 3 kg i veckan istället!

Det kommer bli svårt men det ska gå. Som sagt dom första 5 kg kommer gå snabbt det är sedan den riktiga utmaningen börjar. Jag hoppas verkligen jag kommer att klara det och att vi kommer stötta mig igenom det! Frukosten idag bestod av godis och typ chokladtårta, MÅR AS ILLA! ska bli skönt att inte äta sånt mer faktiskt!



Idag måste jag typ plugga, har massa skit som måste göras =/ Skaffat cigg oxå<3 eheh

pusspåer<3

Nu har jag bestämt mig

Nu ska jag inte vela och så.. om vad jag vill och så. Jag har bestämt mig att gå ner 12 kg! 12 är mitt lyckotal just därför. Jag antar att jag kommer väga 55 när jag vaknar på måndag. Ska låta mig ha en last souper nu. Idag ska jag köpa en jättegodispåse. Sen sätter det igång. Jag ska gå ner 12 på 3 veckor hade jag tänkt. 4 kg i veckan. Sen ska jag hålla den vikten.

För att klara av detta. Har jag börjat med matschma och sånt. Skrivit alternativ på frukost, lunch, mellis och middag. Sen måste jag välja nått av alternativen. Sen har jag vissa grejer jag måste göra varje dag. Sen kommer jag förja på friskis och svettis och göra gym och sånt där. fattar ni!? Men nu ska jag tjocka mig och äta godis och sånt!

Längtar efter att kunna säga: Jag har gått ner 12 kg! 10 kg

<3


2010-09-18

Är fortfarande sjuk och det suger..... igår hetsade jag med kompis! Sen började vi snacka om vikt. Jag sa att jag gått upp 4 kg sedan innan sommarn (sant) och hon sa att hon gått upp i vikt med. Sen sa hon typ att hon såg att jag gått upp, att jag hade fått mer rumpa och lår (visst hon sa det på posetiv men men). fan fan fan

Jag har bestämt mig att gå ner i vikt på bättre sätt nu. För just nu äre så att jag äter typ 200-300 en dag och nästa dag är jag så hungrig och sötsugen att jag hetsar. Och varför jag äter 200-300 är just för att jag hetsat dagen innan. Jag har tänkt mig att hålla en diet där jag inte äter godis (förutom om jag är med ngn) vill inte att folk ska börja tro. Men då äta frukt samtidigt.

Jag ska äta väldigt nyttigt och saker som får mig mätt. Jag klarar inte av att gå runt hungrig. T.ex dietshakar. Sedan har jag funderat på att bli vegitarian också. För då äter man mkt grönsaker och sånt. Men samma här. Ingen vegitarian som aldrig äter kött.. aja tänkte skriva ett vecko schema som jag ska följa.

Denna dag då:
IN:
frukost- dietshake 160 + te&hunung 40
lunch- actimel 30 grapefrukt 30 c-vitamin 0
mellis- äpple 50 apelsin 60? grönt te 2
middag- soppa 50 zero 0

UT:
gå lite
handla kanske
städa
kvällspromenad

pusshejsskrivermersen<3

Äntligen fredag

IN:
frukost- actimel 30 kcal kaffe 0 kcal c-vitamin 0kcal
lunch- sallad&litevegogryta 150 kcal vatten 0 kcal
mellis- äpple 50 kcal grapefrukt 30 kcal grönt te 2 kcal
middag- soppa 50 kcal vatten 0 kcal

fredagssnacks- zero 2 kcal (det beror på vad jag gör)

Totalt: 310 kcal (blir nog mer)

UT:
gå fram och tillbaka från skolan



pusshejfrånmig<3

Flytande

Det enda jag ätit idag har varit flytande! förutom ett äpple! HEJ BRA HEJ BRA!:D

Fast imorn blir det väl jobbigt. Vet inte hur jag ska göra. Får säga att jag har tandont är sjuk och ätit as mycket. Sen kan jag ju köpa en lite godispåse som jag knappt äter något ur. Ah så gör jag om jag tvingas vara med min bästis. Hon blir sur om hon är den enda som äter.....


230 kcal

Det är väl bra!? Jag jag inte äta så lite per dag för då blir det lätt att man hetsar nästa dag. Imorn vet jag inte vad jag ska göra men ska inte äta nån skit iaf. Kan alltid skylla på stor middag och att jag är sjuk och inte har aptit! <3

Har dock 2 uppfifter som ska vara klart till imorn. Ska sätta igång med det nu. Så att jag inte sitter och pluggar in på småtimmarna. Skriver väl IN/UT för imorn senare.



Idag pratade vi om gym också. Lite svårt står och väljer mellan 2 kompisar. En av dom jag hellre vill gymma med (hon e större) och en där det är roligare gym. Tänkte gå på gympa pass ochs sånt. Aja skriver mer om det senare eller imorn.

pusshejfrånmig<3


2010-09-16

Orkar inte skriva imorn bitti, börjar kl 8 ! det borde vara förbjudet....

IN:
frukost- actimel 30 kcal kaffe 0 kcal
lunch- broccolisoppa 100 kcal vatten 0 kcal
mellis- äpple? 50 kcal?
middag- soppa 50 kcal grönt te 3 kcal

övrigt= zero, vatten, c-vitamin

totalt= 233 kcal (om jag klarar äre bra)

UT:
cykla till och från skolan
kvällspromenad (om jag är klar med läxorna)
streching (obligatoriskt)



så sant!

pusshejfrånmig<3 höres mer imorn!


Jag

Får se om jag tar bort bilden. Tog en bild när jag stog och dansade lite. Ser överdrivet tjock ut på benen. Men har mjukisbyxor. Men jag ville visa den del av min kropp jag är lite nöjd med. Min svank och min rumpa! Min rumpa ser dock rätt liten ut här menmen.



Hetsonsdag

Jepp, ätit 4 tacoskal, 2 mackor, chokladbars, lite choklad och mer

Minns itne riktigt... magen är helt uppblåst och låter. JAG MÅR INTE BRA AV ATT ÄT MKT!

Nu ska jag inte äta mer. Då hinner nog magen lägga sig lite tills skolan imorn. Sen visst jag har typ inte ätit jätteonyttigt. Men endå. Skriver mer ikv...

:( hatar mig själv

Handlat

Så nu är kylskåpet lite mer fyllt med bra saker. Fast jag köpte choklad bars... ville testa. Men dom var för goda. Ska aldrig köpa sånna igen. Åt nästan alla.

Ah det var en dålig nyhet. Ville inte spy upp allt heller.

En bra nyhet då, jag tror jag och en annan kompis ska köpa typ gympakort på friskisochsvettis. Funderar på gymkort också. Då ska vi gå på gympa pass och yoga! PERFEKT

ÅÅåh vill bara bli frisk.. höres senare=)

Längd: 168cm Vikt: 52kg BMI: 18,4

Det ska neeeeeeeeeeråt!

Mår piss... huvudet dunkar och är hungrig.

2010-09-15

Denna dag ska jag vara hemma från skolan. Har bara en lektion så sjukanmäler miog och jag kan sova och vila ut. Men måste också plugga. Aja ska kolla VMA´s 2010 nu.

IN:
frukost(09.00)- te(honung) 40 kcal havregrynsgrönt+halvbanan 240 kcal
lunch(12.00)- äpple 50 kcal vatten 0 kcal
mellis(15.00)- lättfil(med bär) 40 kcal
middag(18.00)- soppa 50 kcal

totalt: + 380kcal

UT:
handla
stretcha
(är sjuk så orkar inte direkt ngt)




geeeeeeeeeeeeeeeeeee mig!
pusshejfrånmig<3

Katt

Måste bara skriva lite kort vad som hände när jag gick hem från min bästis. Såg helt ok ut (svarta jeans, stor adidaströja, kort mocka jacka, utsläppt blont hår) och när jag går nära "hans" gata korsar jag en gata och ser två killar det var mörkt så var svårt att se. Sen fortsätter jag bara gå och hör hur någon börjar busvissla 100 gånger. Kände på mig att det var han.

Sen när jag kom hem skrev han på msn, KATT! och typ hörde du inte att jag vissla. HAha han e störd. Och har gör det svårt att gå vidare! Fast han fester så mycket så bryr nog sig inte ens att fråga om vi ska ses. Aja nu ska jag skriva ett inlägg om imorn ist. Han är inte värd min tid..



Hemma äntligen

Efter en lång dag!! Väldigt trött och väldigt ont i halsen. Men men ska och plugga med en kompis efter att jag lagat mat. Ska sjukanmäla mig imorn så jag kan ta sovmorgon och bara ta det lugn. Det svåraste för mig är att klara onsdagen.. För att äta lite en dag är rätt lätt. Två dar: det går men är lite svårt men sen tredje dagen är avgörande för hela veckan. Antningen ger jag upp och hetsar nån gång om dan hela veckan. Eller så håller jag i och tänker att de dagarna inte ska vara förgäves.

Idag har gått väldigt bra. Fast åt ett äpple utöver min planering. Men va fan ett äpple det var bara bra att jag åt. Sen när jag snacka med en kompis sa hon att hon bara ätit frukost idag och sen middag. Ååååh hatar att hon bara kan sluta äta. Hon bantar inte, men hon äter bara inte ibland. Nej hon är inte smal men endå, vill inte att hon ska bli smalare än mig!!!!!

Nu ska jag laga tacos och gå till min kompis. Slänger väl in nått mer inlägg ikv göllisar<3



denna vikt skulle jag vilja ha, snälla vågen visaa detta!


Tisdag 14/9

Skriver alltid vad jag ska äta innan så jag kan kolla och komma ihåg. Är som sagt sjuk. Har nästan tappat rösten och borde egentligen vara hemma imorn. Men jag vill inte missa mitt IV val. Vi ska endå bara kolla på film. Fast grejen är att jag måste cykla dit vilket tar typ 30 min. Sen 20 min till min vanliga skola. Inte kul cykla förkyld.

Imorn är taco-tisdag hemma, dvs jag ska laga tacos med pappa. Men äter bara en och tar inget onyttigt i och bara pytte med köttfärs, då lär det hamna på 100 kcal. Och det blir bra!

Aja här är iaf hur jag ska leva imorn;)

IN:
frukost- actimel 30kcal svart kaffe 0kcal te med hunung 30kcal
lunch- sallad och lite ravioli + vatten 200kcal
middag- 1 tacoskal med sallad och sånt 100kcal + zero 1kcal

totalt= 360 kcal

UT:
cykla totalt 1 timme
promenera till & från min kompis



Såå vacker, nu ska jag begrava mig själv i thinspo och sen sova <3


I´m home!

Efter en lång dag. IV valet gick bra! Var lite själv först men sedan kom en tjej in i klassrummet och satte sig bredvid mig. Hon var asa schysst och det känns skönt att ha någon. Glömde att ta med något äpple idag men det gjorde inget. Är inge hungrig (sjuker) så ska äta middag nu (soppa) och sedan dra till en kompis.

Tack gud för att jag e lite sjuk så detta går lätt. Kanske tar en kvällspromenix så att jag får lite mer motion också! Dagens vikt gissar jag på cirka 53/52 vägde med klöder efter att ha druckit 2 glas zero.

Kommer nog inte att skriva mer ikväll förutom morgondagens mat..



Nu blir det detta och grönt te med honung<3


Godmorgon

Åååh va piss jag mår. Skulle stannat hemma om jag inte haft IV val idag. Vill inte missa första lektionen (kan man säga, vi har inte haft IV på en vecka) och sen komma imorn helt själv.

Berättar hur det gick ikv. Nu ska jag dricka mitt äckliga kaffe och dra mig till skolan..... eller ja skolan börjar om mer än 1,5 timme! Hatar har läxförhör men kan inget....

Aja lycka till idag<3

Måndagen

Myyycket uppdatering idag! Är faktiskt stolt då jag är en av de få ana/mia bloggar som skriver flera gånger varje dag (nästan).. Aja här är månagens schema:

IN:
frukost- actimel+kaffe+te med honung 40 kcal
lunch- lins & grönsakssås (pasta)+vatten 150 kcal
mellis- äpple 50 kcal
middag- soppa+kopp majs+grönt te 100 kcal

totalt: 340 kcal...

UT:
cykla ca 1 h
kvälls promenix/fotbollsträning om jag är frisk

pusshejfrånmig<3

Listan som SKA följas

Här är min nolltolerans-lista:
- godis
- choklad
- chips
- naturgodis
- glass
- flingor (jobbigast tror jag)
- bröd (knäcke utan smör ok)
- ost/smör
- kakor
- bakelser
- oboy
- friterat

Försök undvika:
- potatis/ris/pasta m.m
- såser

(nu tillåter jag mig, denna vecka, honung i tet för halsen)

Jobbigt

Imorn har jag IV val.. måste cykla as lång efter skolan 20 min till en annan skola helt själv. Min kompis hoppade av kursen så nu är jag själv med massa jag inte känner. Men jag ska itne hoppa. Jag hoppade av spanskan för att inte vara själv (steg 5) men nu ska jag vara kvar.

Det är en bra kurs som ger meritpoäng och det är en liten "klass" på typ 10 pers så jag ska klara det. Jag är egentligen en ganska blyg tjej fast jag inte verkar så. Tycker inte om att prata inför klassen blir ofta röd och sånt. Men jag ska klara det, det är bara 2 lektioner i veckan.

Om jag ska gå universitet kommer jag att vara själv så det är en väldigt bra träning... Btw fortsatte pojken skriva till mig och några andra killar. Så här var konversationen med en kille jag inte känner 1 år äldre.

- hur mår du?
jag- sådär feber, själv?
- bra, men kan säga något som får dig att må bättre, vi pratade om 93 tjejer idag och ditt namn dök upp!
jag- ja det beror ju på vad ni sa!
- det var ju bra saker annars hade jag inte sagt det!

Haha jag är rätt snygg;)

Blond och het jo tack jag vet... måste peppa mig själv ibland;)



Jaa... jag älskar denna bild(a)

När jag gått ner i vikt kommer det bilder på mig promiss :)

Ska sova godnattpusshej<3

Pojken

Idag skrev han till mig. Jag hatar att han gör det. Har har börjat på min kompis skola. Jag har beslutat att jag ska gå ner i vikt och bli smal. Sedan ska jag gå in på skolan (träffa min kompis) ha på mig 24 jeans och ha långt blond löshår och va as snygg. Han ska huuunda om han vill börja träffas igen.

Vi träffades (dejtade) en hel sommar. Men men. Det blev inget. Tänker på honom varje dag. Kommer jag någonsin komma över honom och träffa någon som är bättre. Jag har aldrig varit så kär i någon som jag var i honom. När jag låg i hans famn var jag som lyckligas. Han sa att jag var så tunn. Då var allt perfekt.

Aja nu ska jag plugga och gråta över allt jag inte fått uppleva.......... </3


Uppdrag vecka 37

MAT

-
inte inte äta något socker alls på 3 dagar! (då försvinner suget)
- äta högst 500 kcal per dag!
- träna minst 1 gång om dagen
- inte äta något från nolltolerans listan (isf spy)
- minska magsäcken genom att äta mindre!

ÖVRIGT

-
handla kylskåpet fullt med "tillåten" mat
- köpa skinnyjeans (stlk 24/23 ngn stans)
- allt plugg ska vara klart (historia, sam, svenska, historia(annangrej), geografi, matte, engelska)
- berätta för BFF att jag ska skaffa hårförlängning (det är jobbigt för hon kommer dömma mig..)
- fylla på mobilen med pengar!!!


Ska ladda upp med massa sånna här!

pusshejfrånmig<3


6 månader kvar

Idag är det exakt 6 månader tills jag fyller 18 år!! Då ska jag vara smal på krogen:D Jag vet att jag kommer klara det. Just nu väger jag cirka 53 kg. Under nästa vecka ska jag försöka gå ner till 50 och sedan veckan efter ner till 46 kg. Jag vill väga minst 46 sedan när jag väger det ska jag äta och träna så att jag håller vikten men går ner lite grann. Kanske 1 kg i veckan ungefär. Det borde vara rimligt. Idag säger jag upp allt onyttigt och blickar frammåt mot en smalare jag. Det ska gå jag vet det.

Är sjuk nu och har därför ätit lite grann idag. Det behövs. Men ska bara dricka te och en soppa senare. Det som är skönt med att vara sjuk är att man inte är hungrig. Inte alls. Nu äter jag bara för att bli frisk.

Kollade på dokumentären "Super skinny me" idag på youtube. Där gick dom från storlek 38/40 till dubble 0 på 5 veckor. Fast det verkade väldigt jobbigt. En av tjejerna klarade det och gick ner till storlek 23/24 på jeans tror jag. Det ska jag med! Har letat runt lite och såg att size 00 är storlek 23-24 ungefär på jeans. Och jag kommer precis i 25... kul!

Ska gå och göra lite te, sedan ska jag skriva veckans uppdrag! <3



stod att dessa var storlek 00 men jag vet inte.. skulle gissa på 24or på dem!


Te-söndag!

Imorn ska jag leva på grönt te (med honung i för halshelvetet) och frukt!
Det ska gå! Då är magen platt när jag börjar om nästa vecka..



This is the one I drink!

ska sova är som sagt sjuk,pusshej<3

Sjuk

Åh det suger att vara sjuk. Om man inte äter ordentlig då blir man aldrig frisk och hamnar efter. Så lägger ana/mia åt sidan tills jag blir frisk. Jag lovar att börja äta 500 kcal om dan och träna varje dag när jag blivit frisk. det är dags att börja nu..



äter saker med mycket c-vitamin nu så jag ska bli frisk snabbare.
Hadetbästpusshej<3


Hetsade igår..

.. så nu har jag gått upp. Men väger mig efter skolan. Då är det oftast som minst(?) varför?

Aja nu ska jag klä på mig och sminka mig och sånt... mjo jag e lite fjortis haha

pusshejfrånmig<3

Helgen

Kommer inte hinna blogga imorn, men sen på lördag. Har match i helgen men ska verkligen ta tag i mitt rum. Jag ska städa och rensa! Speciellt mitt kylskåp, jag ska fylla det med massa nyttiga saker och dietgrejer sen ska jag ha som regel att jag bara äter ur mitt skåp när jag själv kan välja... då blire ingen skit hets som idag.

Fett störande att inte gymma! Det kommer att vara billigare pris på gym  om typ 2 veckor men är det värt det. Borde jag köpa kort innan min kompis och gymma själv, det har jag aldrig gjort. Mend det kanske är ett steg i rätt rikting att kunna gymma själv. Mitt gym är jättelångt från mig. Måste typ ta buss eller gå 40 min? Men det är ju bra med att gå.

Får se hur jag gör. Ha det bra på fredagen tjejor <3


F-F-FREDAG

Hehe imorn är fredag. Är sjuk stressad över plugget dock! Har hur mycket som helst men ska bort imorn. Måste plugga men skriver nu! För imorn!

IN:
frukost- actimel 30 kcal kaffe 0 kcal
lunch- lite grönsaksgryta 150 kcal vatten 0 kcal
mellis- fil med blåbär 50 kcal zero 2 kcal
middag- godis + zero 300 kcal

totalt: 530 kcal

UT:
cykla till skolan



pusshejfrånmig<3


Nej

Att äta frukost funkar inte för mig..... fan va tjock jag är. Godis och kladdkaka... när jag ätit någon skit så tänker ja, "vafan dagen är endå förstörd" det är min värsta motståndare tror jag! Måste lära mig att om jag failar ska jag bara göra det EN gång den dagen!

Aja nu är det fotbollsträning och INGEN middag efter det! bara grapefrukt opch grönt te för man måste äta någonting efter träningen. Annars tappar man bara muskler inte fett.




pusshejfrånmig<3


Frukost

Idag testar jag att äta frukost och kollar om jag inte kommer att vara lika hungrig och hetsa ikväll.

frukost +500kcal

aja, pusshejfrånmig<3

Choklad.....

Är så jääääävla sugen på kladdkaka, choklad va fan som helst med choklad. Men! jag ska inte äta det. Det är inte värt det. Har gått ner 3 kg på 3 dagar ska fan inte försöra allt. Vill inte väga över 50 längre! Visste att de kilona ner till 50 skulle gå rätt snabbt eftersom somsagt det bara är mycket mat i magen.

Men jag tror dock att har har ökat i vikt pga ökad muskelmassa också. Men inte någe mycket. Har nyss druckigt min naturdiet och är rätt mätt nu. Lagom mätt. Inte illamående och inte hungrig. Har massa att plugga och mamma kommer inte hem förens sent idag så slipper hennes middag!:D

pusshejfrånmig<3


Go go go

Idag har gått bra. Jag klarade att bara äta ett tacoskal och jag var rätt hungrig. Imorn ska gå lika bra. Börjar kl 8 imorn och skriver morgondagens in och ut nu istället. Jag slutar före lunch och kan därför välja att äta i skolan eller hemma och det är nån rispuddinggrejs på vegitariska och ris är onyttigt! Så jag drar hem! Måste plugga rätt mycket imorn så hinner inte dra ut och springa men hinner lite annat. 

Morgonvikt: 51,5 kg... (har inte digital)
Efterskolan: 51 kg!

IN:
frukost(07.00)- actimel+kaffe+c-vitamin (+35kcal)
lunch(12.00)- dietshake+vatten (+180kcal)
mellis(15.00)- grapefrukt+grönt te (+40kcal)
middag(18.00)- knorrsoppa+äpple+zero (+100kcal)

totalt: +355 kcal

UT:
gå till&från skolan, 40 min pw
handla (som sagt handlar ju min egen mat)
hemmaträning (cykla, motionsband, övningar)
streching


pusshejfrånmig<3


Middag..

Dagen har gått så jävla bra. JAG SKA INTE FAILA MIDDAGEN! Det blir tacos men har läst runt lite nu och det verkar nyttigast med skal så ska äta det. Ska bara ta nyttigt i 1 skal och äta långsamt och dricka stort glas vatten. Då blir det bra, vill sola och gå kvällspromenad så får se hur det blir med det! Okej verkar bli som planerat. Nu ska jag och äta....



smalochfinskavibli<3


Det går neråt!

Godmorgon finisar,
Idag ska jag desikrera hjärta/lunga på naturkunskapen!! Hjälp, men snacka om bra för att dämpa hungern. Så brukade jag göra förut, söka på äckliga saker som akne och sånt. Morgonvikten blev 52 kg men det går rätt fort ner till 50 eftersom det typ bara är mat i magen! Nu ska jag ta frukost och sen fixa till skolan.

IN:
frukost- activia+kaffe+grönt te (+40kcal)
lunch- veggo+vatten (+150kcal)
mellis- äpple+zero (+50kcal)
middag- soppa+grape+grönt te (+90kcal)

cirka totalt: 330 kcal (men kanske måste äta middag med famlijen-.-)

UT:
gå 40 min
strecha!
kvällspromenix!


(dessies ben förut, geeeeeeee mig)

pusshejfrånmig<3


Godmorgon

Egentligen hinner jag inte skriva nu men skit samma. Ska gå om 55 min och har just gått upp. Men ska inte sminka mig idag, har tänkt att låta huden andas så att jag inte har finnar på skolfotot. Igår spelade jag match och gick massa MEN åt några mackor eftersom mitt förbud börjar idag.

Men morgonvikten blev endå 53 kg:)

pusshejfrånmig<3


Måndag

IN:
frukost- kaffe+grönt te+actimel (+40kcal)
lunch- lite skollunch+vatten (+150kcal)
mellis- lättfil&blåbär+grapefrukt+zero+knäcke (+130kcal)
middag- soppa+äpple+grönt te (+100kcal)

totalt= +400kcal

UT:
40 min pw
fotbollsträning
kvällspromenix?



pusshejfrånmig<3


Köplista:

- tandkräm
- tamponger

- äpplen
- grapefrukter
- apelsin
- avokado
- dietshakes
- diet smoothies
- zero
- wasa crisp
- lättfil
- blåbär, hallon, jordgubb frysta
- actimel
- tuggummi

pusshejfrånmig<3

Startvikt 54..

.. nu ska jag ner!! Börjar bli förkyld... fan då aja ha det bra idag:)

5/9

IN:
frukost- kaffe&mjölk+actimel (+40kcal)
lunch- lättfil&blåbär+grönt te (+50kcal)
(fiber+) mellis- grapefrukt+äpple+zero (+80kcal)
middag- soppa+2knäcke+grönt te (+100kcal)

Totalt= 270 kcal (väldigt lite kanske)

Men jag ska inte äta sådär mer och mer utan tvärt om.

UT:
fotbollsmatch -600 kcal
handla
promenix kanske med pappa

Skriver imorn vad jag ska handla och så. Kommer ändra min diet ganska mycket nu. Ska äta mer dietprodukter t-ex och begränsa mig mer. Jag vet att det blir lättare för mig då! Men ska sova nu!

pussgodnatt<3


Nolltolerans..

Imorn SÖNDAG ska jag börja om. Börja träna varje dag! Jag tänkte att det här äta lite av det goda inte funkar för mig. Så imorn ska jag börja med min nolltolerans. Om man är utan saker tillräckligt länge tappar man sug för det. Och det behöver jag verkligen göra!

Här är min nolltolerans-lista:
- godis
- choklad
- chips
- naturgodis
- glass
- flingor (jobbigast tror jag)
- bröd (knäcke utan smör ok)
- ost/smör
- kakor
- bakelser
- oboy
- friterat

Försök undvika:
- potatis/ris/pasta m.m
- såser

DET SKA GÅ! kommer bli mycket mer motiverad med gymning också.



pusshejfrånmig<3


Lördag

Spelade match imorse, faaan va dåligt det gick för mig! Men imorn har jag min revanch. Nästa vecka hoppas jag kunna börja gymma! Längtar. Ska bli så skönt. Idag ska jag städa och äta gott och kolla på VHSer!:D

Imorn har jag match med,. Imorn ska jag äta bra!!!! Skriver då:)


imorn ska jag göra mig smalare!

pusshejfrånmig<3

Korten på bordet

Ätit och ätit den här veckan! Bakat kladdkaka i massor godis och chips. Väger nu 54 kg!!!!! Min SKRÄCKVIKT är 55. Men nästa vecka ska jag försöka sätta igång med gymmningen!:D

hoppas det går bra för er iaf<3

OMG

Såg nu inågon blogg om skolfoto. Helvete hade glömt men har skolfoto nästa vecka! Motivation! tack skolan. nu fan ska jag satsa.............. ska inte se tjock ut för faaaaaaaaaaaaa-aaan!

Fail

Jag har failat. Spytt spytt och spytt.... och failat. Vill inte få bulemi! Men ska ta tag i mig själv. Nu är månaden vi ska fixa gymkort! Yeah. Men såhär tror jag morgondagen bilr:

IN:
frukost- svart kaffe+grönt te+actimel (+30kcal)
lunch- lite i skolan (+150kcal)
mellis- lättfil&blåbär+grönt te (+50kcal)
middag- soppa+vatten (+50kcal)

Senare ska jag träffa kompis, skiter i om hon äter nått nu fokuserar jag på mig själv! Jag blir inte smalare bara för hon blir tjockare!!! Men jag ska bara dricka te och säga att jag har tandvärk (sant)

UT:
pw 40 min
springa + strecha
städa





pusshejfrånmig<3

Frukost:

kladdkaka, vanlijkräm, mjölk&flingor, knäcke....

hejfettooooooo

<3

Vegetariskt?

Funderar på att börja äta vegitariskt! fast inte att jag ALDRIG får äta kött men tror det skulle va lättare att säga nej till saker då.. typ jag gör egen vegetarisk mat... aja kanske nästa vecka?

faaaaaaaan orkar inte spanska.... aja ska plugga sen sova pusshej<3

Långa torsdagen imorn...

IN:
frukost- fil&blåbär+kaffe
lunch- skola/äta stan + vatten
mellis- grapefrukt++grönt te
middag- SOPPA+zero

UT:
40 min pw (till/från skolan)
städa
handla

pusshejfrånmig<3

RSS 2.0