Ska tydligen ses

Han smsa "ja" så vi ska väl ses snart. Dock blire sent som vanligt... Men ska inte säga nått det är lov! Är så jävla trött bara, bakis och inte ätit så mkt idag. Imorn blire gym gym gym!

Nu ska jag spela tv-spel och kolla film medan jag väntar på cp killen;) Tog en actmel till (för att inte magen ska kurra) så blev väl typ 580 kcal. Men helt ok! Va ute på promenad med killkompis rätt länge också.

Känner mig inte så ful ikv. Tjock ja. Ful nej. Får se om jag känner så efter jag träffat honom. Om han nu kommer hit. Man vet verkligen aldrig. Såg att han gillade ett foto på sitt gamla ex. Och hon är så JÄVLA snygg. Asså kort smal, stora bröst, sött/snyggt anskite, blond, blåögd. Åååh måste hon finnas.

Aja ska väl spela nu. =) Berättar mer imorn.



Fin bild på några 95 jag såg på fb:)

pusshejfrånmig<3

Nu sitter man här igen

Killen svarar inte på sms "skulle vi ses ikv?=)". Nehe.. han kanske tränar? Aja sitter här fixad och klar. Ska bara städa rummmet. Min killkompis ska komma hit iaf. Så ska vi smoka och gå promenad kanske:).
Vi hade väl inte exakt bestämt men endå. Ville träffa honom, tror jag. Men nu ska jag städa iaf och tänka att jag ätit cirka 500 kcal idag och det var som bästis frukost och colan hon tog idag. HAHA.



Kan inte hjälpa det men verkligen ÄLSKAR dessies kropp. Skulle döda för benen.
Känns skönt att man börjar månaden med gym och hungrig mage:)

<3


Söndag 2010-10-31

Skönt med ny månad imorn också! Älskar nystarter. Ska börja med en morgon på
gymmet och på tisdag färgning av utväxt. Aja detta är dagens in/ut.

IN:
frukost- 2 knäcke 100 actimel 30 grönt té 4
lunch- gröt 200 actimel 80 vatten 0
mellis- 4 mandariner 100
middag- inget

totalt= 514 kcal (helt ok)

UT:
handla
promenad

pusshejfrånmig<3


Kollar Harry Potter

Sitter och tar det lugnt nu. Är bakis. Bästa åkte nyss hem. Hon sov här igen. Fast väldigt länge denna gång. Så det var lite svårare att inte äta. Men skriver vad jag åt snart. Jag sa bara att jag mådde illa för jag var bakis så då var det de. Själv åt hon 3 mackor (med mkt smör) till frukost. Och senare gick vi till affären och jag köpte mandarier och hon en chipspåse och en burk vanlig cola. I den chipspåse hon köpte blir det totalt 1500 kcal. Visst hon åt inte hela men nästan!

Hade skrivit långt inlägg om festen igår. Men det försvann. Som vanligt. Men kan iaf säga att min bästa vän var väldigt avis på mig och att jag fick mer uppmärksamhet än henne. Slutade med att jag pussade en kille (gammalt strul) framför hans ex (som spelar i mitt lag) och hon bröt i hop och låste in sig på toa. Herregud. En puss? Okej han hade raggat lite på mig men endå. Jag blev ganska full igår. Söp mig snyggare;) Fick den manliga uppmärksamhet jag ville ha. Haha..



Killen var jättesöt igår faktiskt. Skrev typ "hoppas du mår bättre imorn<3" och sånt. Pratade om honom med bästa och det har blivit bättre. Hon hatar inte honom längre. Och jag hoppas det fortsätter så.

pusshejfrånmig<3


Lördag 2010-10-30

Blev inge bakismat!:D Så detta är dagens in och ut,
Morgonvikt= 53 kg

IN:
frukost- actimel 30 2 knäcke 100 te 4
lunch- gröt 200 vatten 0
middag- 4 knäcke 150 zero 1

totalt= 485 kcal

UT:
handlat
fiesta;)

<3


Hemma och bakis

Sitter på åvanvåningen med bästa där ner och eh sover ruset av sig. Hon blev JÄTTE full igår. Vi drack vin. Rätt mkt. Sen när vi kommer till "fest" typ chillfest. Så börjar hon spy direkt (på toa) och vill hem. Skit kul. Menmen.

Är själv lite bakis så har ätit frukost nu. Vet inte riktigt hur det blir med lunch. Men eftersom jag har vart här så kan jag säga att jag ätit skålar med fil och lite baugette. Faste egentligen har jag ätit 2 knäcke med gurka och tomat på. En actimel och grönt té.

Vi ska dricka idag igen haha. Får se hur det går. Dessutom hade vi sönder en kruka på mitt rum:(

Men idag har jag ätit nästan 150 kcal hitilis. Som sagt ska försöka inte äta mycket. Har inget att skylla på nu.




Just det. Igår efter kina resturangen stog jag å bästa och väntade på vår kompis. Då sa hon att hon mådde illa (ätit mkt) och ville spy. Sen försökte hon lite. Sen jag ba. jag kan lätt spy. Sen visade jag HAHA. Sen satsa hon och lyckades. Hon blev as glad. Sen sa jag allt som var dåligt med det så hon inte fastnar i det! OCH så att hon inte går ner mer än hon redan gjort.

Dissade killen massa igår också. Han ville ses lite kort, dissade, han mådde dåligt ville komma till mig, dissade. Lovar att han aldrig kommer vilja träffa mig igen:( Men men jag kommer bara skylla på att jag var full och sen att jag var tvungen att ta hand om min kompis som var dyngrak.

pusshejfrånmig<3

Påväg

Ja jag ÄLSKAR att ha mycket att göra. För då är det ingen tid där man inte gör nått och tänkter "jaha vad ska jag göra.. äta kanske" utan vara på språng tror jag är bra. Idag ska jag på laggrejs och okej vi ska äta, men ska försöka få det till så lite som möjligt.

Sen efter det ska jag och bästa till killkompis och hämta vin och sen dricka på mitt rum. Hoppas inget förstörs;) Älskar att supa bort besvären och självbilden. Haha imorn ska vi supa med. Men då på fest haha. Halloween. Ska inte klä ut mig. Är tråkig men men.

SÅÅÅÅÅ skönt med lov! Ska träna och äta bra hela det här lovet. Det lovar jag. Har inte så mycket plugg så det är nog lugnt:) Nu ska jag städa mitt rum (uppenbara skäl) och fixa mig till bowlingen. Enda jag äit här hemma är brustablett som minskar sötsug:)

<3


Godmorgon<3

Har rätt mycket tid nu på morgonen så slänger in ett inlägg.

Ändrade frukosten till en knäckemacka 40 med gurka 2 en actimel 30 kaffe 0 vitamin 0

Tänker att det är ju bra att äta lite mer till frukost eftersom man inte blir lika hungrig vid lunch. Okej jag kommer aldrig äta nån stor frukost om jag ska träna med så är inte fallet idag. Känner mig ful idag. Iklädd allt svart så man inte ser tjockheten. (låren) Va tvungen att väga mig idag. 54 kg. Trodde fan det skulle vara mer;)

Idag är det som sagt prov, kommer inte gå bra. Men G iaf! Kan aldrig säga att det kommer gå bra. DÅ kommer det bli IG. Ska vara med bästa typ hela helgen så blir spännande att se hur hon äter. Jag har "ont i magen" och "mår illa" och såklart har jag "tandvärk".



Nä nu ska jag packa väskan (skolböcker och äpple) och sedan åka till skolan:)

pusshejfrånmig<3

IN/UT Fredag

IN:
frukost- actimel 30 kaffe 0 vitamin 0
lunch- skollunch 200 vatten 0
mellis- äpple 60
middag- kinaresturang 400 (ska försöka inte bli mer)

UT:
cykla runt massa

festa?
bowla



pussgodnattfrånmig<3


Fredag

Kommer nog bli toppen. Har vant mig nu utan godis och sånt. Det är bara mackor och mängd kvar. Nästa vecka ska jag va stenhård och träna så mycket jag bara kan. Visst har lite plugg. Men det räcker nån dag att kolla det.

Ska gymma och kanske springa med mamma. Sen ska jag försöka få in så många promenader som möjligt. Ska inte heller ligga över 500 kcal under lovet.

Imorn ska jag äta vanliga frukosten sen skollunch. Sen prov. Sen hem och fixa mig/mitt rum. Senare ska jag på en grej med massa i mitt lag. Då ska vi också äta på kina resaturang men ska säga att jag mår illa/ont i magen/tandvärk<3 Så visst det blir nog över 500 imorn men endå.

Sen kanske vi ska festa då med!:D Sen lördag blire party! söndag, träffa killen. Sen tisdag blire klassfest.

Detta lov kommer äga!!!!!!



Haha vad jag skriver som en 15 åring. Men allt är rätt så bra nu, förutom att det var fail på provet i morse och kommer att bli fail på provet imorn.

Min kompis har gått ner i vikt. Eller hennes mage har blivit plattare. Fan då. Imorn ska jag försöka äta så lite som möjligt så att min mage är plattare. Mina ben är redan smalare! Suck on that!:D

<3

Torsdag

Haft magsmärtor hela dan typ. Var inte så hungrig, åt ändå..

IN:
frukost- actimel 30 kaffe 0 vitamin 0
lunch- 2 skålar lättfil med flingor (inge sylt:D)
2 mjuka tacobröd med fyllning
4 knäckebröd med skinka och lättsmör
middag- donno

Lunchen okej det var hets och jag försökte spy, lyckades lite. Men egentligen inte så farligt med mat. Fast magen svällde upp som fan. Tvungen att ta värmekudde. Då smullnade den mer typ 5 cm i omkrets:O.

Tror det är för ajg dricker för lite. Ska ta ett glad vatten nu och åka tillbaka till skolan. Börjar igen vid 2.



pusshejfrånmig<3

Jaha

Dagens blev att äta 2 ggr. Vilket i sig är bra. Men dock var det så att jag hetsade de gångerna. Fast det var nästan bara nyttiga grejor pga mitt gottisstopp:) Vart och shoppa grejer på stan idag. Åh det skulle vara så mycket roligare och allt slkulle va snyggare om jag var smalare! Efter imorn finns inga ursäkter.

Då har jag nämligen gjort prov och pluggat till det på fredag. Sen äre lov. Vilket betyder. BANTA!!!! Haha jag ska gå ner detta lov!

Aja skriver in/ut för imorn:) btw just nu äre träning. fan. aja. borde plugga så jag inte är helt lat =/ (är sjuk)

inte handlat, så imorn blir väl lite lol dag..

Mitt förhållande till mat

Jadu, det har aldrig varit bra. Jag tror jag nästan alltid haft en ätstörning. Inte för att jag kände mig särkillt tjock eller bantade, bara allmänt dåligt. Alltid sockersug och hetsätning. ALDRIG varit tjock. Alltid kallats smal, vad är jag nu, typ normal. Tråkig. vill kallas smal. När jag var liten hade jag pärlsockre under min säng för jag var så sötsugen fick inte äta godis på vardagar, då ville jag äta det extra mycket.

I 8an bröt det ut ordentligt. Jag köpte 20 paket kakor och åt nästan alla själv. Det får jag höra än idag.Gick inte upp nått i vikt. Jag och bästa åt chips, choklad och godis nästan varje dag. Vi baxade allt i olika mataffärer så det påverkade aldrig ekonomin;). 9an kom. Kände mig inte tjock. Tänkte att jag borde äta nyttigare. Började/försökte äta nyttigt men lyckades inte speciellt bra. Var smal, det var jag.

Sen kom 1an. Det var då det bröt ut. Började i en klass där jag itne längre tillhörde de topsmalaste. Okej jag var smal men en av mina kompisar är betydligt smalare. Jag och en annan i klassen bestämde oss för att nästan bara äta nyttigt och de varnade oss för ätstörningar och anorexia, det skrattade jag bort. Slutade äta godis och sånt nästan helt. Åt väl "normalt" typ, nyttigt och bra. Lite mycket mackor bara. Sa alltid "när jag vägre 55 ska jag böra banta"

Tillsist efter 1an i somras bestämde jag mig för att börja banta. När man inte går i skolan går det ganska lätt. Man måste inte ha energi när man bara ligger och solar hela dagarna. Gick från 53 till 48 ett tag. Okej 48 jag har jag bara vägt en dag men endå. NU när jag börjat 2an hare rasat. Jag har gått upp till 55 och stannat där. Är inte lika stark. Men vill så gärna. Veckorna åker förbi men kilona sitter kvar. När jag bli frisk ska jag starta igen. Främst ska jag satsa träning. Visst mat med men inte lika. Hellre träningsnarkoman än anorexia, right?




Till vänster är mitt ben när det var som smalast i 8an. Haha och kolla skillnaden liksom. desutom tog jag denna bild när jag höll på och bantade i somras. Så tänk er ännnu mer skillnad. Bilden är tagen när jag var i frankrike i somras. Då kunde jag springa varje dag.

</3



Fan va jobbigt

Jag klarar inte av detta nu. Klarar inte av att äta lite. Och efter att ha hetsat skulle jag spy, som allid brukar va lätt. Men det kom inget!? bara tårar... fan men men. Äter inge godis och så. Slutat med mjuka mackor nu med. Håller mig till knäcke. Haha.

Måste äta idag. måste kuna fokusera. Asså november. Då skare inte va några undanflyker. Då får jag hänga mig. Nä men jag ska ner i november. Verkligen ner. Lovet ska va en start. Då skare gå. NU fokuserar jag på skolan och att bli frisk. Höres.



kroppen<3

ge mig. mätta runt låren nyss va typ 53 cm på tjockaste. ville gråta. men bryr mig samtidigt inte.
jag är så konstig...

pusshej<3

Onsdag 2010-10-27

IN:
frukost- actimel 30 kaffe 0 vitaminer 0
lunch- gröt med banan och kanel 200 vatten 0
mellis- grönt té 4 äpple 60
kvällsmat- lite hemma 200 vatten 0

totalt= 494 kcal. om jag klarar dettta och orkar plugga äre bra:)

UT:
cykla till och från skolan
kvällspromenad kanske... måste nog plugga (inte pluggat alls till provet)

pusshejfrånmig<3


Tisdag 2010-10-26

IN:
massa
när jag är sjuk orkar jag inte banta. vill bara
bli frisk så att jag kan börja träna igen!:)

UT:
gå runt på stan lite senare.



bästa kmr hem imorn. fan inte hunnut gått ner nått alls..
vi ska nog ses så det är nog bra att jag hinner plugga det viktiga på dagen.

pusshejfrånmig<3


Sjuk

Pappa är och fixar hostmedicin. Fan äre för jag börjat röka mer som jag blev så jävla sjuk... aja. Ska inte röka imorn och stanna hemma från skolan. Även om jag har skoldag typ 8.00-16.30. Men vafan. Jag är sjuk. Sen har jag en uppgift jag inte orkar göra klar idag. Så gör klart den imorn.

Maten idag gick sådär.. Det var mackorna som förstörde. som vanligt. Men inget socker förutom sylt/marmelad/honung. Haha okej det är socker. Men endå.

Orkar inte tidsinställa så skriver in ut för imorn nu:)

<3

Fail

hehe åt några mackor när jag kom hem från skolan. Men om jag inte äter middag så blir det ju 2 ggr per dag!:D
säger bara att jag år as mycket till mellis (pappa såg mig) då¨kmr han inte tycka jag är tjock heller!

killen frågade om vi skulle ses lördag idag. blev gaaaaanska glad! fast bästa blev inte:P men skit samma. nu lever vi lite:)

håller på att försöla beställa hem bruna linser på internet nu med, utan styrka. Ngn som har nått tips? kmr säkert bli fail men men:P




åt dock bara fullkorns mackor, men det gör jag typ alltid! =)

höres senare<3

Måndag 2010-10-25

IN:
frukost- actimel 30 kaffe 0 c-vitamin 0
lunch- skolan 200 vatten 0
middag- hemma 200? 4

totalt= 434 kcal

UT:
cykla till och från skolan
gymma lugnt

pusshejfrånmig</3


Ny diet

Ska börja med 2 mål om dagen! Okej jag vet att det kanske inte är smart men skit samma. Frukosten som alltid är detsamma (actimel, kaffe, c-vitamin) räknar jag inte som ett mål. Sen kan jag ta té, nån frukt och zero och sånt utöver. Men inge fika eller nått sånt. Ska typ rensa ur min kyl. Ska testa detta en vecka. Då slipper jag tänka på mat. äter lunch i skolan. Och middag hemma. Sen ska jag säga att jag vill äta tidig middag
efter middagen ska jag direkt borsta tänderna typ så att jag inte fuskar. låter bra va?

:)

Laddad ana-bloggar

Satt och lagt till massa bloggar nu:) känns skönt att kunna läsa om er, som hare som mig.

Killen skrev "catmode" på sin fb, det betyder väl typ tjej läge, asså typ letar tjej. fan. allt suger. vill dö.

skriver in ut för måndag så kommer det upp imorn bitti:)
vi höres pusshej<3




ge mig benen!

V 43

Nu hare gått en vecka utan godis/chips/choklad/bakelser/paj och sånt. Det var rätt svårt i början. Så nästa vecka är det bara att sätta fart. Jag ska äta under 500 kcal hela veckan. NU hare ju vart så att jag träffat en kille som sa att jag var smal och fin. Df inte känns nån press. Men sen så vet ni ju läget...

Ska försöka gymma så mkt som möjligt också:)

"Tror det aldrig kommer funka mellan oss, vi är för olika"

Det gör så ont. Jag verkligen älskade honom i 9an och en del av mig kommer alltid göra det. Nu finns jag inte längre för honom. Jag bara gråter och gråter. Ska fan inte äta nått idag. Jag ska bli så jävla smal och snygg så han ångrar sig.

Var och kollade på en kompis tävling, var där med 2 kompisar och deras pojkvänner. Fattar ni hur jobbigt det var! Satt mer klumpen i halsen hela tiden. Ville bara hem hem hem. Sen berättade jag lite.

IN:
inget

UT:
inget

snälla döda mig.

Kunde det bli värre

- min kompis är utomlands och festar och har kul (träffar killar?)
- min andra kompis (kille) verkar ha förlorat oskulden inatt. (fan jag kmr bli sisst)
- smsade killen att jag sa förlåt och så, han svarar inte.

Ska jag hänga mig? Om min bästa kommer hem och förlorat sin oskuld gör jag fan det!

pusshejfrånmig<3

När tårarna kom, föll också snön

Jag orkar inte må så här. Vet inte om jag ska smsa och fråga om han verkligen inte vill träffas? Eller ska jag vänta till/om han tar kontakt? Seriöst är det verkligen hans förlust. Men jag hade verkligen börjat falla för honom. Sitter här nu, fortfarande lite full och en öl i mitt kylskåp, bra om mamma och pappa ser det.

Aja får väl fokusera på skolan och kompisar nu. Får se om han tar kontakt. Nu sk jag in i duschen och dränka mig i sorger. vet ni, jag t.o.m hjälpte honom att få buss och busstider för att ta sig hem idag. ville visa att jag inte var sur/drama. Men enda jag får tillbaka är "tack". Han sov säkert hos nån tjej.


Jag borde inte behöva känna såhär. Ingen kille borde få göra så.

Fan

Vill skrika, vill gråta, vill ta självmord. Men gör inget, sitter med klumpen i halsen och läser hans sms. Jag tappade honom. Igår. Jag drack, han drack. Vi tjaffsade. Han sa att han inte orka drama. Han sa att han hade tänkt att satsa på mig. Han ångrade sig, ville sluta träffas. Skrev så jävla elaka sms. Va fan ska jag göra. Jag hade börjat falla för honom igen.

Jag känner mig som i ett hål som bara han kan dra mig upp ur. Ingen annan kan. Han säger det finns 1000 andra tjejer, men för mig är han speciell. Men jag vill bara vara med honom, ingen annan. Kan inte tänkta mig nån annan nu när vi redan har börjat setts. Okej tror vi har träffast 2 eller 3 gånger, men ändå! Jag måste försöka acceptera att han inte vill ha mig längre, och sluta skylla på mig själv.

Det känns så jävla jobbigt just nu. Bästa är inte här. Hon kommer säga, vad vare jag sa? Förut när vi träffades så brukade han alltid komma tillbaka och ge mig en ny chans. Får hoppas att han gör det igen. Ska försöka se det som denna mening. Okej det var inte jag som dissa men ändå ett skönt sätt att se det.

If you love something, set it free. If it comes back, it´s yours. If it doesn´t it never was..

</3 (varför måste det göra så ont?)


Promenad + marlboro mentol <3

Ah ska på promenad nu med en killkompis. En kille skrev nyss till mig på msn (aldrig träffat han är rätt snygg) skrev att jag skulle bli modell i framtiden. Typ ett av det snällaste man kan säga. Nu ska jag klä på mig och sen dra ut. Som sagt ikv blire träffa killen. Får se hur det blir.. tar han med sig en kompis dödar jag honom.

Hatar att killar ibland tar med sina kompisar. :@



haha det är typ jag och min kompis!

pusshej<3

En vecka till halloween

Och då kommer det antagligen va partyy! Så vill gärna ha gått ner lite till dess. Väger typ 54 nu. Och det suger! Aja uppdraget för denna vecka var att inte äta nått godis eller sånt. Vilket jag hållt. Och nästa veckas uppdrag är att äta 500 kcal per dag!

Tänkte ta en promenix snart och ta en cigg. Har redan ätit det dubbla jag hade tänkt idag. Men är sjuk måste äta.




Lördag 2010-10-23

IN:
frukost- actimel 30 kaffe 0 c-vitamin 0
lunch- gröt med 1/2 banan (kanel) 200 grönt té 4 
mellis- grape 30 brustablet 0 dietshake 180
middag- soppa 50 kaffe 0

totalt= 495 kcal

UT:
städa
tvätta
PW? (om jag känner mig friskare)




pusshejfrånmig<3

Hemma från bion

Åt inget onyttig.
Åt inte heller någon middag/mellis idag. Fett duktig.
Har haft lite sug nu på kvällen men ska fan inte äta nått. Särskillt inte såhär sent.

Nu ska jag lägga mig, jag vet tidigt, men är typ sjuk.
Imorn blire träffa killen (eller) dissade honom idag för jag var sjuk.
Men dissar han imorn äre hans lost... nä men ni fattar.

godnatt finisar<3

BIO

Sitter nu på bion som nästan precis har börjat och knaprar på minimorötter, jordgubbar, clementiner och dricker zero. Jag hoppas att mina kompisar inte håller på och trackar mig, för det är rätt udda att ta med sig detta på bio. Hehe. Allt för att bli skinny.

Efter bion blir cigg (marlboro mentol <3) sen hem och mysa/städa och chilla.


Pusshejfrånmig<3


Tidsinställda (Y)

Bra där blogg.se äntligen! Nu kan alla mina inlägga om vad jag ska göra nästa dag komma upp då och inte kl 23 kvällen innan.

Idag ska jag somsagt på bio med några kompisar, ena ska bara äta nötter typ. Hon hade kollat upp dom och dom skulle tydligen va skit nyttiga. Sen när vi var i affären (btw det var typ bönor) så kollade jag lite diskret kcal innehåll. 470 kcal/ 100 g. Påsen var 150 g. HAHAH vänta jag tänker köpa det.

Hon gjorde det och jag kommer känna mig as duktig med frukt och sånt bredvid! Satt mig även förbi film i skolan då bordskamraterna åt chips och drack dricka. E hemma nu och magen  är hungrig men jag är inte sugen på nått (är lite sjuk). Aja höres lite senare <3




Ska träffa killen imorn också. Får se hur det blir. Förra gången blev som sagt så pinsamt. Vet inte vad jag vill ska hända eller sägas. Men jag njuter av att vara med honom, det borde räcka?

Mål

Undra hur många gånger jag skrivit det i denna blogg. Aja tänkte skriva upp lite realistiska mål, som inte inkluderar att jag går ner 5 kg på en vecka.

- börja äta under 500 kcal varje dag utan hets!
- gå ner under 50 kg och stanna där!
- väga 45 kg i december och stanna där!
(det blir 8 kg på cirka 6 veckor)
- inte bryta mitt gottisstopp innan 2011
- kunna ha på mig 24 jeans innan 2011
- kunna gå ner i split och spagat innan 2011

De målen räcker. Okej att väga 45 kg är väl det kom kommer bli tufft. Men det är mer som en önskan om ni fattar. Typ under lovet ska jag satsa som fan och hoppas att komma en lång bit då!

<3

fredagen med bio

Skriver fredagen idag för jag kommer nog inte att hinna imorn. Idag har jag bara ätit talrickar (vet ej hur många) med fil/yougurt med flingor/muslu. Haha inge mjuka mackor iaf! Sötsuget går bra nu:) Imorn ska jag på bio med 2 i min klass och dom vet om mitt gottis-stopp och kommer df inte att hålla på! Så skönt. Ska inte heller äta middag imorn och säger till mamma och pappa typ att jag äter nått på stan. hehe

IN:
frukost- actimel 30 kaffe 0 vitaminer 0
lunch- skolan 200 vatten 0
mellis- lite gröt med 1/4 banan 100 grönt té 4 brustablet 0
bio- minimorötter 50 jordgubbar 60 2 clementiner 50 zero 1

totalt= 495 kcal (mkt bra.)

UT:
cykla till o från skolan
cykla till o från bion
strecha + rumpträning (ska börja göra dessa varje dag)



skinnyyyy<3

pussgodnattfrånmig<3

Nya tabletter

Va på affären idag och köpte (efter tips av kompis) tabletter som minskar sötsug. Eftersom jag har gottisstopp så känns dettta rätt naturligt! Det står inga sötningsmedel så hoppas att det knappt när några kcal i. Men men. Detta ska bli min nya rutin. Ta ett glas av detta när jag kommer hem. Sen kanske jag ska börja med mina andra piller som gör en lättare mätt.

 Den till höger har jag:) Den var as god. Får se om den verkligen verkar...

pusspuss<3

Sjuk torsdag

Då menar jag inte flippad (verkligen inte) utan att jag blivit sjuk. Fan då. Aja lunch blev hemma och 2 skålar lättyougurt med sylt och flingor och några knäcke mackor med skinka. Spydde upp ett antar av dem... Tror inte jag ska äta mer idag. Ska snart tillbaka till skolan och ha bara ett ämne. Sen ska jag hem och plugga klart historian. Sen tror jag att jag ska ta en kvällspromenad.

Ingen aning om vikt. Jag satsar denna vecka på att bli av med söt/fett/socker suget främst. Om jag vet att jag klarar en vecka så vet jag att resten kommer att gå. Jag vill inte säga att jag totalt failat när jag ätit massa mackor. För då ger jag bara upp. Inte ätit en mjuk macka idag och så kommer det förbli.

När jag kommer hem ska jag äta grape och grönt té med citron i. Och ta nån vitamin. Hehe mot förkylning jue. Nästa vecka ska jag följa mina schemat till punkt och pricka! men just nu vet jag att det inte kommer gå. Vill inte hetsa heller. Kanske ligger på cirka + 1000 kcal jsut nu, och då är det rätt nyttiga 1000. Försök att inte skrämmas nu (menat till mig själv)

höres senare <3



ps: -fick MVG- på en uppgift idag! :D
- min kompis som har anasmala ben har värsta lovehandels och mage. HAHA
- en i min klass (tjej som e halvkompis) kom fram och tog på min rumpa helt från ingen stans på idrotten och ba: jag var tvungen att känna hur den kändes den är ju så jävla snygg!

Haha är typ lite känd för min rumpa! driver inte. Hehe alla måste ha nått. Ska börja träna min rumpa ännu mer<3

pusshej<3

Nehepp

Klarade inte schemat idag heller. Men är sjuk så var tvungen att äta. Annars kommer jag inte att kunna träna när mitt plugg är slut så jag har tid och ork. Idag ska jag skriva klart en uppgift "bara". Gjorde ett prov imorse, gick sådär, sen fick jag tillbaka mitt matteprov. G/VG kill me. Jag satsar MVG :( Efter lovet ska jag sätta igång med skolan ordentligt. Så satsar på att få maten i ordning först.

Inget godis eller så idag. Det som vart dåligt är att jag åt sylt och marmelad. På mackorna. Haha. Mackor borde va på min icke lista. Men åt bara typ svarta mackor. Ska försöka inte äta nått mer idag. Bara te och kaffe.




ååh ge mig hennes utseende!

Bra men dåligt

Ätit enligt mitt gottisstopp, men ätit kanske 8 mackor. HAHA fail. Men imorn blire bättre. Ska bestraffa mig själv imorn att jag inte får äta över 400 kcal, men har "bara" en sak som ska va klar imorn så borde gå. Kan inte skylla på plugg i alla fall då.

IN:
frukost- gröt med banan 200 kaffe 0 c-vitamin 0
lunch- grape 30 grönt té 4
mellis- kräm och mjölk 60 clementin 25 vatten 0
middag- soppa 60 zero 1

totalt= 380 kcal

UT
cykla fram och tillbaka från skolan
strecha

pusshejfrånmig<3


Godmorgon

Är väldigt trött. La mig 1. Kanske inte jättesent egentligen. Träffade killen. Gjorde bort mig. Pallar inte berätta hur men jag råkade skada honom när han ryggade tillbaka när vi skulle pussas. Skjut mig. Skämdes. Fast asså han vill pussas vi gjorde det massa. Bara han skulle driva.

Men han och var var lite sjuka innan så nu sitter man här förskyld. Aja, idag ska jag gå i skolan. Och sen RÅ plugga naturkunskap. Har typ bara idag på mig. Har egentligen typ 2 andra grejer att plugga men prioriterar NKn först. Väger mig när jag kommer hem. Verkar vara minst då.

Hörs senare <3


Tisdag!

IN:
frukost- actimel 30 kaffe 0 
lunch- skollunch 200 vatten 0
mellis- äpple 60 (senare) grönt té 4
middag- gröt med banan 200 kaffe 0

totalt= 494 kcal (under 500 iaf)

UT:
cykla till och från skolan
hinner inge mer, för mkt plugg!


Haha fult

Som sagt vägde in mig på 55 imorse! Fick lite panik. Men när jag kom hem från skolan vägde jag 52 kg ! haha

Min kropp är cp.. Köpte mysdress idag och ska ha på den när jag träffar killen. Fast ska kolla PH så kommer känna mig as ful och tjock. Aja skriver mer imorn:)

<3

Godmorgon.

Vägde mig nyss. 55 kg!!! Va fan ligger i magen egentligen. Fast åt jävligt mkt igår. Jag har alltid sagt att när jag väger 55 ska jag börja banta. Nu är det dags att hålla detta.

BMI: 19,5. Usch. Aja fortfarande lite under normal men döö.

Nu ska jag plugga sen dra till skolan. Kanske gör nått inlägg när jag kommit hem från stan senare:)

pusshejfrånmig<3

Måndag dag 1 gottisstopp

Ska träffa killen idag igen. Blir nog mys. Ska köpa en mysdress idag, såndär mjuk svart. Ska nog ha den på mig sen. Mys,mys. Bästa åker bort idag oxå så då blire inge bråk om det! Måste egentligen plugga nu och imorn. Men va fan, man lever bara en gång. Dessutom har jag varit singel alldeles för länge. Hehe.

Måndag,

IN:
frukost- kaffe 0
lunch- skolvegetariskt 200 vatten 0
mellis- äpple 60
(efter skolan) grönt te 4
middag- havregrynsgröt med 1/2 banan 200 zero 1 

totalt: 465 kcal (lagom och bra!)

UT:
cykla massa ca 1 timme
gå lite på stan
handla

(ska plugga och träffa killen så hinner ingen motion idag!)

pusshejfrånmig<3

Nu ska jag börja uppdatera som vanligt!

Fan har saknat det lite(A). Imorn börjar mitt gottis-stopp som sagt. Tänkte skriva vad det exakt innebär.

Får inte äta:
- godis
- naturgodis
- chips
- glass
- bakelser/kakor/bullar, SÖTT FIKA dvs
- sylt&marmelad
- läsk/saft

Får äta:
- zero!
- efterrätt (om jag blir bjuden på det när man är borta)
- läkerol

Sådär! Hehe jag vet att jag kommer lyckas. Känns fett skönt. Mitt argument är mina tänder för jag har typ hål. Så då kommer ingen hålla på om att jag bantar och sånt!



Pusshejfrånmig<3



V.42 blir det som vanligt igen

Fast! då börjat mitt gottis-stopp! Har nyss ätit min sista godispåse 2010! Känns skönt. Kan inte fuska nu när mamma och pappa ska ge mig pengar:) Kommer bli bäst. Synd bara att jag har så mycket plugg att jag inte kan träna så mkt jag vill. Men men.

Träffade killen i fredags, kändes okej. Träffade bästa dan efter, blev bråk. Hon hatar honom! Hon börja gråta och var as arg. Vi löste det typ. Idag ska jag träffa honom ikväll (tror jag) men först träffa henne. Lite stressig dag. Ska dessutom hinna:

- skriva klart geo-arbete!
- skriva klart hiB-arbete
- träna till NK-prov
- skriva klart NK-arbete

Frukosten bestod av mackor och godis. Haha fetto. Ska bli smal nu. Skriver mer imorn/ikväll:)

Dessutom, vart har alla bloggar tagit vägen?



pusshejfrånmig<3

Förlåt

Jag har inte bloggat på typ en/2 dagar, detta är varför:

- ätit för jävla mkt, dåligt
- haft föör mkt i skolan
- träffade han igår.

Så förberedde det. Höll på och ändrar på mitt rum och sånt också. Nästa vecka ska jag börja mitt gottisstopp. Så två dagar kvar. Igår åt jag inte ens midddag så. Fast frukosten idag innefattar godis:) Men ska dra och gymma snart sen har jag fullt upp denna dag. Kommer inte skriva in ut. För jag pallar inte veta idag. Men nästa vecka så sätter det igång.



pusshejfrånmig<3


Faaaaaaaaan

Hade en mapp med alla era bloggar, råkade radera den!!! Nu måste jag leta upp alla igen. Fan hade över 50 typ
:(

(och nej jag har inte bloglovin fattade inte hur man skulle göra där...)

Torsdag

Ska jag se till att klara en dag denna vecka då? Allt onyttigt är typ slut hemma så borde gå!

IN:
frukost- actimel 30 kaffe 0
lunch- vego skolan 200 vatten 0
mellis- äpple 60  lite gröt med banan 100 grönt té 4
middag- soppa 50 grönt té 4

totalt: 448 kcal  (lagom med tanke på att jag måste plugga)

UT:
cykla till skolan
handla?
kvälls pw?

pusshejfrånfetamig<3

Ana har lämnat mig

Nästa vecka ska jag börja med mit gottis stopp! då kmr jag inte kunna hetsa! YES:D kommer bli så skönt:) Slippa ångesten. Visst jag KAN äta normalt och så. Men får sån jävla ångest efter. Inte när jag äter. Inte 10 minuter senare men några timmar efter ångrar jag mig som fan och vill spy. Men nej, mina tänder klarar inte det.

Nu ska jag plugga. Imorn ska jag äta lite!



pusshejfrånmig<3


Ons

Fan allt jag skrev försvann. Aja på onsdagen ska jag inte faila, för nu har jag något att verkligen kämpa för. Jag ska inte ha utåtputande mage på fredag. Vare sig han dissar eller inte. Fast varför skulle han dissa MIG? Serri jag ser rätt bra ut;) Haha skoja. Är nervös. Sista gången jag skriver det. Ska intala mig att jag inte är det. Från och med nu bryr jag mig inte:)

Onsdag schema;

IN:
frukost- actimel 30 kaffe 0
lunch- gröt med banan 200 vatten 0
mellis- äpple 60 kaffe 0
middag- soppa 50 grönt té 4

totalt= +344 kcal (vet att jag kommer klara det så kör så)

UT:
gymma på morgonen ca -500/600
cykla

sola solarium;)



jag är typ som mellan bild 2 och 3. Så känner jag mig iaf.

pusshejfrånmig<3


OMG OMG

SKA TRÄFFA HONOM PÅ FREDAG!!!! Herregud. Hur fan ska det gå. Vi har inte setts på typ 1 år. Och inte pratat IRL eller något. Han vet inte hur jag är nu. Jag har förändrats mycket på 2 år! Fan han kommer tycka jag är tjock:(

Aja. nu blire äta väldigt lite ons/tors/fre! Hjärtat dunkar. Är nervös. Hur kommer detta gå. Men måste träffa honom. Måste känna efter. Varje gång jag tänker på nån kille jämför jag med honom. Aja nu kommer jag inte kunna plugga på fredag. Då har jag idag och imorn att skriva min geo. Kill me. Kan inte dissa torsdags"festen" heller så kommer bästa LACKA!

Men men får skriva mer imorn. Inge mer bloggande nu. Bara plugg :(



Han har krossat mitt hjärta en gång, aldrig igen!!!

pusshejfrånmig<3

Bortförklarningar

Detta brukar jag skylla på när jag hetsar/äter:

- jag är ju redan smal, enligt andra.
- jag vill inte vara plattbröstad och inte ha någon rumpa
- jag behöver energi att plugga
- det gör ingenting om jag äter detta

Okej svart mot mina bortförklaringar:

- nej jag är inte smal, jag är normal med tjocka lår!
- man får fastare och snyggare rumpa och de bröst man har syns mer
- energi kan jag få genom kaffe, zero eller fruktsocker
- det gör det visst, då har jag kämpat genom dagen i onödan!

bra svar va! ska försöka tänka på dessa när jag känner för att hetsa!!


detta är jag, någon gång efter jag hade hetsat lite tror jag. och ja jag ser själv hur min mage ser ut!:(

<3 tror fan jag är tjockare nu också.......

Plugg

Hatar det. Har matteprov och stor inlämningsuppgift som jag inte börjat på. Ska idag. Får se hur jag gör med "festen" på torsdag...

Skriver senare:)

ps: igår åt jag ca 2500 kcal idag med. Bra där... bra:(

Gottis-stopp

Detta ska jag starta! Får pengar av mamma och pappa för det! ;D då kan jag skylla på nått! Sen ska det finnas undantag som om man är bortbjuden känns det omoget att säga nej. Ska bli skönt att bara bestämma sig! Tror jag kan klara det. Har redan haft en lektion idag, IV, det gick okej men skulle tydligen inte redovisa min grej. Aja.

Tar med ett äpple till långa skoldagen idag och vi höres senare! :) Skriver mer exakt om stoppet då oxå!

<3

Tisdag

Orkar inte skriva senare. Måste plugga. Börjar 8.15 imorn så hinner inte skriva då heller...

IN:
frukost- actimel 30 kaffe 0
lunch- skolans 150 vatten
mellis- äpple 60 vatten 0 grönt té 4
middag- sallad + lite av mammas mat 200 + zero

totalt= 444 kcal (denna dag ska funka asså!!) 

UT:
cykla massa ca 40 min
kvälls promenad?



pusshejfrånmig<3

Fanfanfan

Denna dag har sugit. Okej jag gymmade på morgonen. Men sen. Allt sög i skolan. Fick tillbaka ett svenska arbete, G!!!!!!! Jag hade MVG i 1an. Ville dö, ville dränka mig i mat. Sen på andra skolan hade jag ingen aning om att vi skulle ha diskussion så faila där med.
Sen nu har jag jättemycketplugg och ska försöka hinna med festa på torsdag och tjejkväll lördag. Stress stress.
Var ledsen dränkte mig i mat när jag kom hem. Totalt kcal intag idag blir cirka 2400. Fy fan. Aja det är iaf "normalt". Äter ingen middag. Har så ont i magen. Vill bort.
Imorn ska jag äta rätt.

:(

Bestämt mig

Jag har velat om jag ska träffan killen eller inte. Jag var verkligen kär i honom, men han gjorde massa skit. Indirekt emot mig. Men det var cirka 2 år sen. Han hra börjat skriva till mig igen och har gjort under en längre tid. Har dissat att träffas men nu har jag bestämt mig. Om han frågar igen ska jag försöka få till en tid att kunna träffa honom!! Saknar att vara kär!

Nu får jag något att vilja gå ner i vikt till. Att han inte ska se mig och tänka "oj hon har gått upp i vikt". Så det ska jag kämpa för. Kollade på hans nya FB visningsbild och log lite. Haha.

Borde ha pluggat idag men orkade inte. Har MASSA nu. Men pluggar imorn trots att jag slutar fyra typ:S. Och har lektionen där jag inte känner någon på en annan skola.=/ aja. Ska tvätta bort smink och sova nu. Vi höres imorn efter skolan. Ni är bäst <3

Måndag, omstartens dag

IN:
frukost- actimel 30 kaffe 0
lunch- skolmat 200 vatten 0
mellis- gröt med banan 200 grönt té 4
middag- soppa 50 clementin 25 zero 1

totalt: 510 kcal

UT:
gymma morgon -400/500 kcal
cykla till från gym
cykla till annan skola och hem



nu ska jag ut och röka(A) pusshejfrånmig<3

Skäms

Hatar att va tjock. Väger väl 52-53 nu. Hatar det. Men jag jobbar i veckor. Om jag failar på ons (t.ex) så tänker jag att veckan är förjäves. Men nästa vecka ska jag äta bra varje dag. Cirka såhär:

frukost: actimel + kaffe (+ té) 35 kcal
lunch: skollunch / dietshake / gröt 200 kcal
mellis: lite gröt / lågkcal kräm / macka + frukt 50-100
middag: soppa + frukt / mammas mat 100-200

övrigt: malaco otrolig (söndag isf)

MAX per dag = cirka 600 kcal med godis.

det är 3 veckor kvar. Ska satsa dessa veckor!! Ska gymma så mycket jag kan också! :) Lycka till, till mig<3



så fint <3

Sämst

Helgen har hgått sämst.. vill inte prata om allt jag ätit! Men gymmade iaf imorse. Börjar om i veckan.. Skriver mer ikv. Vi har gäster och då blire att jag måste äta. Gästerna är min familj också haha. Höres senare ska plugga också :)

3 veckor kvar

Det är 3 veckor kvar till höstlovet. Då ska jag blivit smalare. Jag fattar själv att mina feta lår inte försvinner på 3 veckor men jag kan försöka. Nu är jag inte sjuk längre, okej är lite förkyld men skit samma, och då ska jag gymma så mycket jag kan. Men har dock mkt plugg veckan som kommer...

Fan min kompis ville ses ikv. Säger att vi åt livets middag. Köper malaco äter kanske 2 elr nått sånt. Bara för att hon ska äta. HEHE! Jag är lite ond. Sen blire väl ta en cigg också<3

En annan sak. En tjej i min klass (vi är av nästan samma storlek) är typ jätterädd att JAG ska gå ner i vikt. Okej vi är de enda singlarna i gänget men det är alltid mig hon tävlar mot. Hon går på en sport som gör benen stora så jag har bättre förutsättningar. Jag ska visa henne!!

Nu ska jag kolla tv och snart äta mellis. Sett fram emot:) Macka jue!
Sen blire plugga lite. Ska somsagt träffa bästa ikv. Vi ska gymma imornbitti också. Yes yes!



Ska blir smal smal smal!
Älskar smala tjejer i höst kläder som tjocka strumpbyxor och sånt.
pusshejfrånmig<3


Vikt:

51 kg. Det var som jag trodde. Men ska inte hetsa mer.
Jag ska under 50. Det är målet med nästa vecka. Komma under 50 och stanna där!

<3

Gymmat

Perfekt morgon!

Drack en actimel 0,1 för att orka mer på gymmet, och kaffe, för att få energi och det sätter fart på fettförbränningen.

Sedan gymmade jag kl 10.00-11.30:
- motionsband, gick/joggade -200 kcal
- crosstrainer, fettförbränningsprogram -200 kcal
- motionsband, gick/joggade -200 kcal

Sedan streching. Perfekt träning.
Cyklade hem. Total cyklingstid blir cirka 25 min. -150 kcal

När jag kommer hem, åt jag gröt med banan och c-vitamin, för om man inte äter efter träning försvinner bara muskler. Sedan ville jag äta mackor och sånt, vi har MASSA hemma. Men nejnej. Jag ska va duktig idag.

pusshejfrånmig<3

Väga mig!

Inte vägt mig sedan onsdag, när jag typ hetsat i 2-3 dagar för var sjuk och mamma hade bakat massa paj, morotskaka, och bullar. Så imorn efter gymmet ska jag väga mig. Hoppas det inte är för mycket. Förra lördagen vägde jag 50 kg. Då var jag lycklig. Var på väg ner. Sen spårade det. Jag ska under 50. Jag ska under 50 och stanna där!

höres imorn, är rädd! =/


Har tråkigt..

Bästa är utanför staden och killkompis festar, och jag har massa familj hemma. Idag då? Jo det har gått väldigt bra! Ätit precis som jag skrev. MEN! mamma hade inte gjort någon mat så jag gjorde en lax sallad på: sallad, gurka, tomat, majs, lök, avokado, lax och olivolja. Så det blev nog cirka 200-300 kcal.
Sen har jag handlat också. Typ en lite fruktsallad, tuggummi och jordgubbar. Det blir lördagsgodiset!
Imorn ska jag gymma på morgonen också! :D Äntligen typ friskt, ska ta det lugnt men förbränna minst 500 kcal. Då ligger jag på 0 eller minus. Kollar idol också, så jävla dåligt. Typ inga är speciella...

Okej detta schema ska jag följa imorn lördag:

IN:
frukost- actimel 30 kaffe 0
lunch- gröt med banan(och kanel) 200 c-vitamin 0
mellis- grape 20(äter inte hela) macka 100(lättsmör,skinka,inga kanter) grönt té 4
middag- soppa 50 vatten 0
lördagsgodis- fruktsallad 85 zero 1

totalt= 490 kcal (blir väl exakt 500 med tuggummi)

UT:
morgongymma
handla?
PW?
strecha
träna rumpan lite;)



sånhär rumpa vill jag ha (fast brukar höra att jag har snygg rumpa)

pusshejfrånmig<3

Fredag

Pallar inte väga mig imorn heller. Gör det på lördag. Men tror inte jag ska träffa bästa ikv så då behöver SKA jag inte äta godis eller nått sånt. Tror dock inte jag kommer kunna undvika kvällsmat heller. Men jag kan alltid ta lite och komma undan. Men så här ska det se ut:

IN:
frukost- actimel 30 kaffe 0
lunch- veggo 150 vatten 0
mellis- lite gröt med banan 100 c-vitamin 0 grönt té 4
middag- mammas mat 200 zero 1
(ingen efterrätt)

totalt= 475 kcal

UT:
cykla till och från skolan
PW?
strecha!



jag ska vara till vänster hehe(A)

pussgodnattfrånmig<3

Killar vill ha smala tjejer

Suttit ute och snackat mde killar om ideal och sånt. Ah iaf hur den perfekta tjejen (knullpartnen) skulle se ut. Det var det vanliga fina ögon och sånt. Sen "Hon får inte vara tjock" "Hon ska ha lite tränad kropp med snygg rumpa". Okej från och med nu får jag inte skylla på att killar gillar stora bröst när jag äter. De gör dom men de flesta verkar gilla smala tjejer mer!

pusshejfrånmig<3


Wanna be thin NOW

Idag har gått enligt planerna!!! Fan va nice. Men lunchen (soppan) innehöll pasta så tror det blev 200 kcal ist. Så skiter i soppan nu och tar bara en clementin och zero till middag. Sen ska jag plugga lite sen ut och gå tror jag. Att äta gröt efter skolan funkade skit bra. Jag hade nått att se fram emot och det mättar bra!



Jag vet att jag KAN gå ner. Och jag SKA.

höres senare, pusshej<3

Kärlek

Jag vill vara galet kär, galet kär i någon som älskar mig med. Har aldrig vart med om det. har bara varit RIKTIGT kär 1 gång men då fuckade det upp sig. Båda vi tyckte om varandra jag var så lycklig, men endå inte. Han behandlade mig inte bra. Vi blev aldrig riktigt tsm. Men vi släpplte aldrig kontakten. Nu har han börjat skriva igen. Funderar på att träffa honom och visa hur mycket snyggare jag blivit på typ 2 år. Visst jag är tjockare. Men jag är snyggare övrigt. Men långt blont hår. Jag har övertaget. Många tycker jag är snygg. Jag ser hur min bästis kollar på mig. Avundsjukan. Älskar den.

<3


Torsdag

Mår inge bra, men måste till skolan. Pallar inte missa mer. Dessutom är det soppa i skolan! Skriver mer imorn, ska kolla grace anathomi och kungarna av tyresand<3 hehe.

Torsdag 7/10

IN:
frukost- actimel 30 kaffe 0
lunch- soppa 100 vatten 0
mellis(i skolan)- äpple 60
mellis(hemma)- lite gröt med banan 100 grönt té 4
middag- soppa 50 clementin 25 zero 1

Totalt= 370 kcal

UT:
cykla till och från skolan
kvällsPW med mamma och pappa om jag inte har plugg..



älskar dessies kropp!! ge mig...

pusshejfrånmig<3

Sug

Ja det är min värsta fiende. Jag har olika sug periodvis. Nu är det mest fika sug. Efter paj, bakelser och sånt. Choklad också. Igår köpte jag marabou orio, hade ingen smak men åt endå!!! Har mer än halva kvar. Fast har kastat den. SKA INTE. Tror den var god dock..

Någon som är bra är att jag aldrig har sug efter chips, friterat och inte ofta efter nötter. Vilka alla 3 är livets kaloribomber! Jag ska verkligen försöka sluta äta sånt här. Jag vet att om jag håller mig ifrån sånt kommer jag att gå ner. Förut har jag inte varit säker. Men nu vet jag.

Skriver mer ikv, pusshej<3


Vart är ana?

Saknar henne! Så fort jag får beröm eller massa uppmärksamhet av killar försvinner hon. Det är då jag behöver henne som mest. En kille jag var as kär i får nått år sen (vi var nästan tsm) ville träffas i helgen men jag känner att han kmr tänka "oj hon har gått upp i vikt". Fast han sa att jag var för tunn då (9an).. Aja idag ska jag inte faila. Jag har tänkt att om jag blir väligt sugen går jag på promenix och tar en cigg. hehe

Hemma från skolan idag igen. Mår piss. Missar massa. Pallar inte bry mig. Måste bli frisk så jag kan träna/gymma. Men så här har jag tänkt dagen iaf:

IN:
frukost- actimel 30 grönt té 4
lunch- gröt med banan 200 c-vitamin 0
mellis- lågkcalkräm med mini mjölk 50 macka 105 vatten 0
middag- soppa 50 clementin 25 zero 1 grönt té 4

totalt= 469 kcal (borde jag klara lätt)

UT:
tvätta hänga kläder
gå promenix(?)



(nä det är inte jag) har ett kort när jag solar, kanske lägger ut. fast det är mkt fet....

pusshejfrånmig<3


Tisdag

Hemma och sjuk

Åt en ordentlig frukost + lite kladdkaka och 2 morotskakor: +1000kcal?

Mellis: Fruktsallad + c-vitamin
Middag: Soppa + grönt té

Om jag mår bra ikv går jag nån kvällspromenix också!



jag suger, jag vill bli smal

sjuk

hatar att vara sjuk. blev det efter överträning tror jag....

när jag är sjuk måste jag äta. och när jag väl börjat kan jag itne sluta.

är väldigt mätt nu. väldigt.

men ska nog baka en kladdkaka som jag kan äta sen och dricka te. ska plugga lite ikv.

sen börjar jag om imorn. fan fan fan. Så jävla dåligt är jag.

VECKANS MÅL. VÄGA 50! om jag klarar att inte hetsa och väga 50 i slutet av veckan är det bra. då har jag sedan 3 veckor att gå ner 5 kg på. det borde gå! om jag klarar det.

<3

fail direkt

mamma hade bakat. vilket resulterade till livets hets. ska inte äta mer idag!

jag skäms

Mål till höstlovet!

V 44 är det höst lov. Jag tänkte ha lite mål till det.

- väga under 45 kg (dvs gå ner 5 kg på 4 veckor)
- kunna gå ner splitt och spagat
- låren ska ha blivit mindre än 50 cm !

Ser fram emot mer hål mellan låren och kunna visa upp det.
Ser fram emot att inte känna mig tjock och ful.
Ser fram emot att se avundsjukan hos mina kompisar!
Ser fram emot att visa killar min nya smala kropp!

NU SKA JAG KÄMPA KÄMPA KÄMPA!

Så här ska måndagen se ut!

IN:
frukost- kaffe 0
efter gym- activia 30
lunch- skolan 200 vatten 0
mellis- lågkcalkräm 40 mjölk 20 mandarin 25 grönt té 4
middag- soppa 50 macka 100 skinka 5 smör 5 zero 1

totalt= 480 kcal (borde jag klara lätt)

UT:
morgongym -500
cykla totalt -300
eftermiddagsgym -500



har så ont i magen efter söndagen asså! får gå en kvälls PW!

pusshejfrånmig<3

Hets

Fail fail fail dag. Skönt med ny vecka i morn!

3/10 2010 Mått

hals= 31 cm +/- 0cm
överarm= 23 cm +/- 0cm
underarm= 14,5 cm +/- 0cm
brösten= 79 cm  -1cm
underbrösten= 69 cm -2cm
midjan= 63 cm -1cm
höfterna= 78 cm -1cm
rumpan= 90 cm +2cm! yes:)
övrelår(där det är tjockast)= 50 cm +/- 0cm (fan hoppades här)
underlår= 38 cm  +/- 0cm
vad= 32 cm +/0cm

inte de måtten jag hade velat ha men men. har iaf gått ner 2 kg typ denna vecka!

pusshejfrånmig<3

Gym

Ska snart och gymma. Borde städa, borde plugga, borde tvätta. Men ska gymma, själv. Min kompis mådde inte bra. Då kommer bästa inte se det som diss iaf. Har aldrig gymat själv, men det ska nog gå bra. Sen när jag kommer hem får jag göra allt annat.. skriver då också!

Morgonvikt: 50 kg (förtjänar inte att ha gått ner efter lite hets igår)

Mått: skriver dem efter gymmet!

pusshejfrånmig<3


Söndagen 3/10

Så här SKA denna dag se ut!

IN:
frukost- actimell 0,1 30 kaffe 0
lunch- stortallrik gröt 140 + 1/2 banan 50 grönt té 4
mellis- lågkcalkräm 40 + mini mjölk 20 macka 105
middag- soppa 50 clementin 25 zero 1

totalt: 461 kcal

UT:
gymma
städa
kvälls PW



snygga kenza!

pusshejfrånmig<3

Paj




Ah det är lite min nya drog. Först var det macksug, sen choklad, sen kladdkaka(samma sak) och nu paj med vanlijsås! Mamma har bakat äppelpaj och vispat vanlijsås. Faan va gott det skulle va! Men icke! Har inte ätit nått:)

Imorn "bitti" ska jag gymma vid 11 typ. Med min klasskompis, inte bästa, så hon är lite sur. Men skit samma. Tror hon är lite avis också för jag kommer bli smalare än henne. Hehe!! Tror hon åt pizza idag också. Men ska lägga mig nu så jag är pigg imorn. för då ska jag:

- gymma!
- städa klart!
- fixa i garderoben!
- plugga mkt!

pusshejfrånmig<3


Handla=hets

När jag handlar handlar jag så mycket nytt och gått så jag vill äta allt. Åt rätt tom kl 16 kanske. Åt chokladbars (spydde) sen 3 svarta mackor typ med skinka och 1 wasa crisp. Sen 1 mandarin och godis. Inte JÄTTE farligt men barsen blev kanske 400 kcal. Så ska springa/PW på motionsbandet om ett tag.

<3


Panik i onödan

Min kompis sa för nån/några veckor sen att hon skulle äta onyttigt och sånt. Sen gjorde hon inte det på kanske 5 dar träffade henne sen. Pratade lite om det och sånt. Jag sa såklart att hon inte behövde det. Sen har jag inte velat prata om det (risk för att trigga) sen igår åt hon på donken och sen när vi skulle ha fredagsmys köpte hon en chipspåse och en vanlig cola. HAHA själv åt jag pyttelite malaco joucie räknade ut blev typ 50 kcal (som planerat) och zero.

Idag är jag så sjukt sugen på en chokladbar. Men har ju precis gått ner. Får se hur det blir.... Ska gå och handla snart sitter och äter min goda gröt<3



Själv hatar jag donken vilket är bra, men det är mycket annat som jag e sugern på nu.

pusshejfrånmig<3


LÖRDAGS MORGONVIKT: 50 kg! BMI: 17,7



Snart ska vågen visa detta! hehe nä satsar på 45/44 kg =)

Uppdrag lördag!

- BYTA FB PROFILBILD SOM HAR NYA LÖSHÅRET!! (hoppas han kommenterar)

- p-p-plugga

2 oktober 2010 Lördag

Imorn ska jag fixa och ta det lugnt. Skriver mer då. Men så här är det tänkt..

IN:
frukost- kaffe 0 grönt té 4
lunch- dietshake 200 c-vitamin 0
mellis- gröt(lite banan) 100 vatten 0
middag- soppa 50 clementin 25 zero 1

totalt= 380 kcal

UT:
städa
handla
PW



pusshejfrånmig<3

Dagens träning

Tog mig upp och tränade idag faktiskt. Trots att jag var lite bakis!:) Är nöjd, ätit bra idag också.

Gym: -500 kcal
Joggingrunda: -300 kcal

ut totalt= -800 kcal
in totalt= ca +400 kcal

DAGEN TOTALT= -400!!!! :D


1 oktober 2010 Fredag

Ny månad nya tag. Igår åt jag dåligt, idag ska det bli bra!

Morgonvikt: 50,5 (gick ner ifrån igår iaf)

IN:
frukost- grapefrukt 30 grönt té 4 kaffe 0
lunch- havregrynsgröt&litebanan 100 c-vitamin 0
middag- (lite med familjen) 200 vatten 0
fredagssnax- mandarin 25 zero 1

totalt= 360 kcal

UT:
gymma!!! skriver antal kcal det blev sen
springa 5 km med mamma.
handla
städa


så rätt <3

Sorry dåligt uppdatering

Igår hade jag fullt upp, skola 8.00-16.30. Förfest 20.00. Så det var stressigt.
Festen var sådär, bara massa 94 tjejer liksom.
Fast kände mig rätt snygg och den enda killen jag sa till bästa var snygg kom fram och dansa.
Men hade sett hur mkt han kollade. Jag känner hans gäng och han var hon mig en gång när jag höll på med en annan kille...
Haha hans kompis (i gänget) hade skrivit att han ville dansa med mig och vi hade träffast lite förut.
Strulade med snyggingen framför honom hehe

Men sen börja han bli för mycket. För mig räcker det med nått strul sen hejdå tillbax till bästa.
Men han drog iväg med mig och la in sitt nr (LOVA smsa mig) jag tänkte nja..
Gillar inte för lätta killar.. hade han strulat med nån annan sen hade jag velat haft honom;)
Men han sa saker som "du är så himla fin"
"snyggaste tjejen här"
Fick lite egoboost.

Så nu vet ni varför! :) Är ledig idag också btw<3

RSS 2.0