IN/UT Fredag

IN:
frukost- actimel 30 kaffe 0 vitamin 0
lunch- skollunch 200 vatten 0
mellis- äpple 60
middag- kinaresturang 400 (ska försöka inte bli mer)

UT:
cykla runt massa

festa?
bowla



pussgodnattfrånmig<3


Kommentarer
Postat av: h2o

sv: jo, men jag vet ändå hur det är. man vill jämföra sig själv med andra. inte för att tänka "haha vad tjock hon är" utan för att man vill klanka ner på sig själv :/ typ "hur kan hon ha samma bmi och se så mycket smalare ut?". det är ju för att alla är olika men ockå för att man inte riktigt SER sig själv. det är sen jag började äta regelbundet/lite av allt som jag typ förstår att jag inte är SÅ stor som jag har trott hela tiden och att jag var ännu mindre innan jag hamnade i en hetsperiod och svällde upp.



men ja, jag är ganska normal. har inget superunderviktigt bmi. men mitt problem är att hur "smal" jag än blir så blir jag aldrig fast i kroppen. och jag vet att ALLA säger det, men jag har verkligen lovehandles och oproportionenligt fett och mina muskler gömmer sig under ett lager av hud och fett. hade jag varit fast (alltså så som jag ser ut med kläder på) hade jag typ varit nöjd faktiskt..

kommer kanske lägga upp en bild någongång men samtidigt vill jag inte att folk ska ta det på fel sätt. varken kalla mig smal elelr tjock. eller känna sig smala eller tjocka i jämförelse. usch, hatar det, att man jämför sig med andra fast man inte vill egentligen :/

2010-10-28 @ 22:29:26
URL: http://vatten.webblogg.se/
Postat av: v

actimel<3^^

2010-11-02 @ 12:42:47
URL: http://vksv.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0