Morgonvikt:

54,3 kg. BMI 19,2 (tjockis)

inte direkt nöjd med detta, men det går neråt? Sedan är jag sjuk och stannar hemma idag (nästan). Ska nog gå på en eftermiddags lektion på annan skola, vi har prov that´s why!

ska ändå försöka äta rätt mkt idag (inte hungrig) för att bli frisk, men inte efter kl 18.00!



pusshej<3

Bra på att blogga?

Mitt liv är lite struligt nu! Ingenting är riktigt bra. Vänskapen: NEJ Kärlek: finns den?

Men ska väl försöka äta lite imorn<3 Har inte så mkt motivation men men.



46 % av alla tjejer på gymnasiet röker.... skrämmande men så sant! jag säger inte heller att jag är helt oskyldig(A)

pusshej<3

Imorn

Då har jag inge plugg, ska försöka fixa den dagen. Failat 2 dagar i rad nu! Måste skriva uppsats på 2 A4 på datorn. OM det blir klart kanske jag kan springa eller nått, men antagligen inte. Skriver mer imorn<3

Fan

Jag suger

Godmorgon (försenat)

Godmorgon finisar!
Idag börjar jag skit tidigt, ska ta bussen 0725, haha. Men har en skön dag idag så det är lugnt. Jag slutar före lunch så därför står det inte skollunch utan gröt<3 Idag har jag SKIT mycket plugg så kommer inte hinna träna så mkt men om jag håller mig till denna plan (478 kcal) så blire bra!

morgonvikt: 54,6 kg (neråt iaf)

IN:
frukost- kaffe med lite mjölk 10
lunch- havregrynsgröt med lågkcal lingonsylt 160 grönt té 4
mellis- mjölk och flingor 200 sötsugbrustablet 0
middag- soppa 100 grönt té

UT:
Pw på motionsbandet hemma?



pusshejfrånmig<3


Tränat nu sova

Tränade bort 650 kcal. Det är nice. Bara genom att powerwalka och crosstrainer också! Sedan när jag kom hem åt jag potatis och löksoppa:) En portion ofc. Imorn börjar jag skittidigt så skiter i frukosten. Tar lite kaffe bara:) Höres imorn skriver in/ut då! godnatt<3<3



snälla gud, kan inte mina ben få se ut så;)

Fan

Mamma kom nyss och klagade att jag aldrig äter middag med familjen! Ååååh orka detta nu när jag precis nystartat! Nu blir det väl spy upp middagarna igen? ÄR DET BÄTTRE MAMMA????? -.-

Efter skolan

Nä redovisningen var inte så farlig. Jag vet att jag kan klara av det utan att bli tomat. Förut blev jag jätteröd i ansiktet när jag redovisade, så skönt att det är över! Men det gick bra iaf och min lärare sa att det gick mycket bra för mig i båda hennes ämnen (de jag är rädd för). Dock har jag massa mer plugg:

-spanska glosor
-spanska läxa (rest)
-etik läxa (rest)
-samhällsuppgift

Haha jag är sämst just nu, måste ta tag i detta. Men ska plugga idag efter gymmet. Ska gymma vid 7 med en kompis och hennes kille. Frågade bästa men hon pallade inte, lite skönt så slappar hon ist. Glömde också äpple i skolan så åt det nu när jag kom hem med lite grönt té till!



Önskar detta var jag. Hihi. Men det går fan framåt. Efter gymmet ska jag bara ta lite soppa (för man måste äta efter träning annars bryts bara muskler ner) och ta lite vatten.

Nu ska jag byta om, och hinna plugga lite glosor innan gymmet. Tänkte mest power walka, jogga lite också. Sen crosstrainer. Kanske lite styrka också. Tycker styrka är roligare. Tror också bästa träningen är en kombination av styrketräning och kondition. Eftersom muskler förbränner fett!

pusshejfrånmig<3

Godmorgon godmorgon:)

Okej inte allt för glad morgon, ska ha redovisning ensam inför hela klassen. Ska försöka vara lugn och se ut som om jag inte bryr mig! Har haft problem med redovisningar förut. Alltid vart väldigt nervös, men det har blivit bättre, och idag är inte så långt så ska klara det! Aja dagens:

morgonvikt: 55 kg (skjut mig?)

IN:
frukost- mjölk och flingor 200 vatten 0
lunch- veg i skolan 200 vatten 0
mellis1- äpple 60 vatten 0
mellis2- soppa 50 grönt té 4

cirka 500 det blir bra. varför jag har 2 mellis är för att en är i skolan och ett är när jag kmr hem (runt 5). Ingen middag, eller så blir soppan som en middag ifs:)



Idag börjar jag rätt sent (10) så tänkte att jag går till skolan. Det tar ca 20 min vilket är lagom. Kanske tar buss hem, får se hur jag gör!

Höres senare, pusshej<3

Samma kväll

Sitter här skittrött irriterad, råkar alltid på nått sätt trycka tillbaka när jag skrivit ett inlägg så jag måste skriva om. Men jag har inte fuskat idag iaf. OCH ingen middag! Visst träningen blev lite sen men skit samma. Måste duscha nu dock. Men PWade med mina easytone i 40 min= -300kcal! nice<3

Imorn har jag redovisning, inte kul, och kmr nog behöva plugga imorn med. Eller jag kommer det! Ska skriva in/ut imorn ist för nu:) Vi hörs imorn:)

ps, fan tror mensen kmr komma till helgen, då jag och killen skulle sova över. då tar jag självmord, sämsta tajmingen. tror det för det var 4 veckor sen exakt idag jag fick den förra gången och jag tror jag har ägglossning nu.

<3

Måndag 2010-11-22

Dagen har gått bra. Dock orkade jag inte sista lektionen så skolkade lite (hihi) borde SÅ plugga mer. Kanske ska ut på cigg nu? Men här är iaf IN för idag:)

IN:
frukost- mjölk och flingor 200
lunch- vegg i skolan 200
mellis- gröt med sylt 150 3 mandariner 75 grönt té 4

vet att det är mer än 500 men inte mkt:) Är hungrig nu! Men ska fan inte äta idag. Ska lära mig att tycka om hungern igen:)



pusshejfrånmig<3

Nästa veckas motivation

Han en kille som tkr om mig. Tror jag.... vad har jag att kämpa för:

- ska till ett badhus denna vecka med klassen (vill inte se för tjock ut då)
- jag och killen kanske ska sova över i helgen! gör vi det kmr vi nog ha sex, och då vill jag inte han ska tycka jag är tjock!
- låren är faktiskt stora!

Skriver mer imorn. Ska börja ordentligt. Ska inte tappa detta<3


2010-11-19

IN
frukost: 3 skålar flingor och mjök, vindruvor och 4 manadriner
mellis: grönt té och brustablett mot sötsug
middag: gröt med kanel och lågkcal-lingonsylt + vatten

Orkar inte räkna kcal idag hehe. Men ska somsagt också gå lite och städa bränner ju också. Kanske dansa runt lite med;) hihi.

Har en ny plan med!
- har köpt svarta jeanslegging i XS (var minsta stk som fanns) och jag ska prova de varje söndag samtidigt som jag ska måtta mig. Sedan när jag kommit i de ska jag få äta en godispåse!

 Hehe denna bild igen. Men vill ta hål i tungan och det är nu, imorn vill jag. Men mamma kommer bli ledsen och besviken. Hatar det. NU kom pappa hem måste fortsätta städa! pusshej


Freeeeeedag! ;D

Älska fredagar! Fast ska inte göra nått speciellt (dvs festa). Men ska på nån konsertgrej så ska fixa till mig inför det. Men idag är vi lediga från skolan så är hemma och chillar hårt. Lovade mamma att städa så är mitt inne i det. Mitt rum, min garderob (ett eget rum) och mina toaletter och kanske nått mer?
Det bästa med idag är att min TV kommer! En 37 tums platt tv:D Nu är det bara dubbelsäng och nytt skrivbord och nya barstolar typ, sen är mitt rum nästan perfa;)

Maten då? Ja idag började jag med några tallrickar flingor och mjölk, sedan lite frukt (vindruvor och manadrin). En ful sak hände igår dock. På kvällen kl 23 typ, var jag as hungrig och tänkte skit samma jag äter (hetsar). Gjorde 3 tjocka pannkakor och 2 mackor. Åt 2 mackor och 1 pannkaka med socker sen var jag helt proppmätt!! Brukar kunna äta mkt mkt mer... Men det är bra:D



Träffade killen igår oxå (men en av hans kompisar:S) han hade klippt sig. Fan vet inte om jag gillar det verkligen. Haha jag är så jävla kräsen, men tkr verkligen om honom och hår växer ut;)

Gud vad jag tränade igår också, har grov träningsvärk, men ska vänta några timmar så magen blir mer tom (då förbränner man mer fett) för åt runt 10, och sen ska jag PWa lite:)

pusshejfrånmig<3

Torsdag 18/11

IN:
frukost- mjölk och flingor 200
lunch- äpple + sötsugstablett 60
middag- gröt med kanel och lågkcal-lingonsylt 150

totalt= 410 kcal

UT:
sprang skit mkt på gympan
gym!



åh låren, mina e 52 cm som tjockast, skjut mig??

pusshejfrånmig<3


Motivationen tbx

Ska börja kämpa igen nu. Här är några saker jag ska göra varje dag till 2011:

- börja dagen med att kolla på mina TS-bilder.
- borsta tänderna när jag åker från skolan/när jag kommer hem och kl 18.00.
- kolla TS-bilder innan jag lägger mig.
- väga mig morgon och kväll.
- mäta mig 1 gång i veckan.
- strecha varje dag.

Dessa är inte omöjliga! Skrev inget om mat. Jag är så svag kmr inte klarat. Men ska försöka hålla mig under 500 nu! Ett tag:) Tungpiercing fredag/lördag. Sedan flytande 1 v:D



benen till vänster<3

ge, ge ge mig:)

pussgodnattfrånmig<3

Före/efter löshår

Borde egentligen plugga, men visar er detta ist. För några månader sedan skaffade jag löshår. Hos frissör. Sådant med lim typ. Tänkte visa hur det blev. Har ingen speciellt tydlig bild. Tog den högra nyss. Och den vänstra är i slutet av sommarn. Är egentligen lite brunare än vad jag ser ut till höger men det är ljuset.



Hoppas vi ingen känner igen mig. Hehe fast det är svårt. Bor i en av de 3 (så mkt kan jag säga) städerna i sverige. Men som ni ser är det ganska stor skillnad. Ångrar det verkligen inte. Så himla nöjd.!!!!

Skriver in ut förimorn nu och kör på tidsinställd<3


Bränner i halsen

Magen står ut, tårarna rinner och man känner sig snurrig. Som ni förstår en vanlig hets/spy attack. Fast har inte ätit så farligt mkt idag men ändå!

Har köpt en ny våg nu (digital) så ska från och med imorn börja väga mig varje morgon. Skiter i skammen när jag väger mkt. Jag vet att om jag äter lite och tränar kommer jag ner till 51 på några dagar. Fortsätter jag sen stannar jag stabilt på 50. Nu ska jag kolla det sista på GG. Sen plugga. Skriver sen:)

<3

Ikv kände jag mig snygg

Nyduschad, nyrakad, nysminkad och allt. Nä då kan killen inte. Orka. Han kan bara när jag när jag känner mig ful. Aja ska träffa en killkompis ist. Om inte killen ångrar sig. VILKET jag inte tror! Börjar bli asa taggad på tungpiercing. Men vill ta den med min kompis... Aja ska göra det ändå. Borde ha pluggat ikv men jag trodde jag skulle träffa killen.



Ge mig now! Sååå sniggggt...

pusshejfrånmig<3


Ojoj

Har inte uppdaterat på 2 dagar! Men har haft fullt upp. Mkt plugg och igår vare stressa runt. Fixa öl vänta på några kompisar, dra till killen och hans kompisar i nån lokal. Va rätt segt. Han e lite sur för jag inte vill ligga med nån jag inte är tsm med. FAST det är inte sant. Jag vill ligga med honom, men det är liksom emot det jag tyckt innan.

Aja nog om det. Maten då? Den har väl gått okej. Ätit typ normalt. Fast igår åt jag bara frukost och lite lunch. Planerar att göra detsamma idag. Måste röra på mig med. Funderar på att PW på mitt rullband. Måste springa också. Vi ska ha styrke test i skolan på tors. Hej inte röka nått tills dess;)




Jag och killen igår;) Haha skoja. Är inte så smal. Min kompis hade magsjuka och gick ner lite ivikt. Fast idag åt hon mackor till frukost och sedan chips. Hehe. Skriver in/ut senare:)

pusshejfrånmig<3


Tungpiercing

Jag vill/SKA ta hål i tungan. Är 17. Lagom ålder. Inte förtidigt och inte för sent. Vill inte ta själv utan med en kompis i min klass. MEN hennes pappa har typ damp och hon kmr antagligen inte få det förrän hon är 18! Det är typ om månader. Så himla töntigt!

Nu är jag rädd att hon inte får och jag måste göra det själv. Han hade hotat henne att hon inte får reda utomlands. Åååh! Jag vill. Och jag vill ta det nu innan december. Ett stort plus är att man måste äta flytande en vecka! :D Fett bra.



pusshejfrånmig<3


2010-11-10

Fan är stressad. Har idag lugnat mig med mat? vet inte ens hur mkt jag har ätit!? Men ska iaf inte äta efter 18 idag. Måste laga mat idag också... vill gråta.



Pallar inte fotbollsträningen idag heller. Som sagt måsste laga mat och sen plugga:( Längtar till helgen. Ska dock se till att gå på rullbandet med mina skor som tränar rumpan också!:) Gjorde skitmånga situps igår så har träningsvärk, vill dock inte riktigt ha magrutor utan bara platt.. aja höres imorn<3

pusshejfrånmig<3


2010-11-09

Jadu, ingen bra dag.
Men avslutar på ett "okej" sätt:

middag: 2 talrickar risotto och 1 mandarin

Ska inte äta någe mer idag. Har typ inget att göra idag. Har haft ett sånt jävla sug idag också. Visste att om jag inte åt ordentligt så jag blev lagom mätt nu på "kvällen" skulle jag bryta mitt löfte om sötsaker. Som jag typ redan gjort. Jag skäms för att jag är så dålig. Men tränade som en jävel idag! Styretränade. Snart ska jag få en hälso och tränings tidning som mamma sitter och läser i också!:D



Haha lite konstig bild men men. Tror att det är samma tjej?

Imorn ska jag inte hetsa och sen väger jag mig torsdag. Tror jag ska träffa killen i helgen och då vill jag inte behöva ligga och hålla in magen som jag var tvungen igår. Det var INTE kul! Kanske springer lite på springbandet senare idag och PW samtidigt:).

Lärde mig på friskis och svettis att om jag vill förbränna fett och inte bygga muskler ska man gå/jogga mellan 5,0-7,5 km/h. Rätt bra att veta. Bygga muskler gör jag på fotbollsträningarna. Så kan ju satsa fettförbränning när jag tränar själv. Nu ska jag kolla Gossip Girl sen träning/kost tidningen!:)

pusshejfrånmig<3


Godmorgon:)

Sitter och dricker grönt té. Har redan vart ute och cyklat (till och från lektionen) Har ingen läxa elr sånt till imorn så behöver inte så mkt energi. Bara nu till gymmet! Har redan ätit 2 skålar flingor med mjölk INGA mackor:)

Det snöar ute. Mys:) Nu ska jag byta om och dra och gymma:)

<3


300 inlägg

Det är rätt mycket. Tänk att 300 inlägg senare har jag inte blivit smalare eller väger inte mindre. Fast jag har lärt mig massor. Jag skapade denna blogg i somras och det var då jag började banta för första gången. Klarade mig på bara té under dagar. Tyckte plötsligt att det var mkt att äta över 300 kcal. Fast jag klarade mig inte särskillt länge nä. Fast höll mig hela tiden på 50-51. Nu väger jag typ 53-54. Ska ner till 50. Det är steg 1.

Jag har lärt mig så mycket av alla era bloggar och kommertarer. Ibland vill jag bara börja om med en ny blogg. Om jag inte gått ner innan nyår kommer jag nog att göra det. Har redan gjort det engång. Det hjälpte inte. Men man vet aldrig. 2a gången gillt. Nä men gillar denna blogg. Stannar nog här ett tag!

<3

Jaha, måndagen

Började bra med gym och lite mat. Sen när jag kom hem "hetsade jag" fast bara nyttigheter;)

Sen smsa killen att vi kanske skulle ses (vilket vi nu inte verkar) och jag fick panik och gick på toa och spydde. Detta var vid 3? Sedan dess har jag inte ätit nått!:) Och ska inte heller. Kanske tar lite grönt té sen. Eftersom det är bra för förbränningen.



Imorn har jag skittidig lektion på en skola 30 min bort (cykel) men sedan slutar jag. Eller ska på nån mässa. Innan det ska jag gymma med en kompis. Yes. Sen efter mässan blire hem och pluggggaa!

Känns som jag aldrig kommer klara av att gå ner i vikt. Måste hitta en balans ett dagsschema som funkar varje dag. Fast jag vet varför jag failade idag. Gymmade utan att äta nått (äpple?) efter och åt typ ingen lunch. Klart jag blir hungrig då!

pusshejfrånmig<3


8 v

Det är cirka 8 veckor kvar till 2011! DVS 2 månader. 2011 vill jag väga som mest 45 och att låren har cirka 47 i omkrets där det är tjockast. Det är svårt mål De är ca 51/52 nu. Midjemåttet ligger mellan 63-68 beroende på hur mycket jag äter.

Men dessa veckor. :)



Ge mig hennes ben jao!
<3

Söndagar..

Är sämst. Det enda jag gör är att äta och chilla. MEN det är träning ikv. Så då blire träna bort all skit jag ätit hittlis. Nästa vecka inskaffar jag lite nya regler:

- äta mer till frukost än innan (utan ångest)
- inte äta efter 18:00 (förutom frukt efter träning)
- inte äta nätt "förbjudet". Denna vecka lägger jag till sylt och mackor som totalt NEJ!



Känner att om jag inte tar tag i detta snart kommer jag aldrig bli smal. Mitt mål är att vara smal till krogen. Nu när skolan börjarigen kommer jag tänka att jag behöver energi. BUT not anymore.

pusshej<3


allt suger

- inte gjort några läxor
- inte ätit bra
- varit ledsen

- killen jag gillar tror jag bara sa att han gillar mig för att få ligga. as kul känsla:(

</3


Vanlig dag igen!

Ska börja dagen med kickboxning? Så det är nice. Ska försöka satsa träning och inte bara tro att man går ner av att äta lite.. Ska klä på mig och sånt nu. Höres senare, idag bloggar jag normalt igen=)

Lördag,

IN:
frukost- 2 knäcke 100 actimel 30 kaffe 0
lunch- gröt med banan 180 c-vitamin 0
mellis- äpple 60 clementin 25 grönt té 4
middag- soppa 50 zero 0

totalt= 450 kcal

UT:
kickboxning
PW?
städa



åh värme, hatar kylan!

pusshejfrånmig<3


Denna dag blev inte bra

Har tränat iaf. Nu ska jag bio. Lite naturgodis blire iaf:)

<3

Trött

Hade min första inomhusfotbollsträning igår. Det känns. Men det är skönt. Man springer jättemkt. Idag är frukosten lite senare så den blir större.

IN:
före gym- wasa sandwich 140 kaffe 0 actimel 30 c-vitamin 0 dadlar/aprikoser 100
efter gym- gröt med banan 180 vatten 0
middag- soppa 50 grönt té 4

totalt= 504 kcal (bara bra)

UT:
gymma
städa
PW?



Vägde mig inte imorse. Orkade inte...

pusshejfrånmig<3


Bakis och hungrig

Ah jag var för bakis och hungrig för att tre knäcke skulle räcka. Så hetsade typ knäckemackor och lite fil med flingor. Inget förbrudet dock. Ost? Aja ska inte äta nått mer idag typ. Blir inte som schemat iaf. Men ska "fika" ta kaffe? med en kompis. Sen lite soppa innan träningen...

ciao<3

2010-11-03

Morgonvikt= 51 kg (samma som igår)

IN:
frukost- 3 knäcke 150 actimel 75 brusc-vitamin 0
lunch- gröt med banan och kanel 200 kaffe 0
mellis- clementin 25 grönt té 4
middag- soppa 50 vatten 0

totalt= 504 kcal

UT:
promenad?
fotbollsträning



pusshejfrånmig<3


Var på fest igår..

Inte så ovanligt för detta lov. Varit nykter typ en dag;) HAHA. Men igår var det klassfest, och det spårade lite. Jag hade sönder ett glas (inte själv) och jag dansade bara i BH och tunna svarta leggnings. Sen fyllestrula jag med en tjej!!!! Va? sånt gör jag aldrig.
Aja det var bara på kul liksom menmen. Grejen är att de filma och tog MASSA kort. Fett rädd idag. Sen började vi skriva på varandra med whiteboard-penna. Det står typ "nice ass" och "nice titts" och sånt. + Nummer och olika signeringar.

Men det jag ångrar från igår var:
- strula med tjej (asså egentligen gör det verkligen inte nått)
- började bonda as mkt med en typ tönt i vår klass (oxå inte så farligt)
- klädde av mig (var inte ensam dock)
- och pratade för mkt om killen.

Är skit rädd att han får reda på det. För en kille där känner honom eller hans kompisar lite. Men va fan jag tror det enda den killen minns var att jag sa "jag tänker inte strula med nån kille, har nån annan" Sen "vem" och så svarade jag. Fast inte först.



Nu ska jag på toa och sen äta. Skriver in/ut då:)

Pussfinisar<3

Tisdag 2 november 2010

Morgonvikt: 51 kg (bmi, 18,1)

IN:
frukost- 2 knäcke 100 actimel 75 c-vitamin 0
lunch- gröt med banan 200 grönt té 4 brustablett 0
middag- soppa 50 2 clementiner 50 vatten 0

totalt= 580 kcal (fan det var actimelen som förstörde)

UT:
handla
gå fram och tillbaka från frissan
festa? hihihihi



ge mig låren nu!!!
PUSSHEJ<3


Godmorgon

Idag är en härlig dag! nä skoja. Är lite glad. Hände massa igår dock. Men det som spelar nån roll var att killen sa att han hade känslor för mig och att han ville satsa på mig. Sen pratade vi sex, (råkade säga att jag inte legat med nån, var full) han sa att han kunde vänta tills jag var helt säker på honom<3 Rätt gullit. För han är inte nån sådär jättegullig kille. ;) MEN såg att han gillade sitt ex uppdatering på FB. =/ Okej de var tsm för 4 år sen..

Sitter och äter frukost nu. Sen tänkte jag duscha (innan frissan, vill verka fräsch) och sen gå en promenad kanske med mina nya skor!!



Sånna har jag, fast svarta! Ska vi se om det ger nån träningsvärk i rumpan;) Som om jag behöver det... kidding.

pusshejfrånmig<3


Bild på mig.

Här kommer en bild på min mage. Den ser lite fetare ut än den är men men.



Jag böjer armarna oxå df de ser tjocka ut!

MIDJEMÅTT: 64 cm

<3


Gymmet idag

Haha måste skriva om det!
Vi åker dit och bästa hade ätit (jag gissar) en ordentlig frukost och sen åt hon 2 mandariner innan. Sen byter vi om. Och går och ställer oss på motionsbanden.
Sen gör hon EXAKT samma som mig. Går i 6.5 km och skiftar upp till 8,5. Herregud. Tillslut råka hon typ stänga av den och typ:
"Asså jag känner sån press bredvid dig!"
Ja ba: "Ah men du behöver ju itne göra exakt samma som mig"

Jag vet varför hon göre. Hon tror att jag kan så mkt och vill träna exakt lika. Fast hon lyckas inte. Sen efter att ha joggat typ var hon helt slut. Jag går och kör 200 kcal på crosstrainern. Sen kommer hon helt röd och trött och hade sträckt sig. Dessutom hade hon bara joggat 280 kcal typ.

Sen gjorde vi styrka. Där va vi lika. Fast när jag styrke tränar kör jag väldigt lätt så jag inte bygger för mkt muskler. Allt som allt brände jag 500 kcal + varierad styrketräning.



Inte så passade bild eftersom jag aldrig lyfter tyngder men men:) Nu ska jag duscha!

pusshejfrånmig<3


Min mat i bilder

FRUKOST:


Actimel jordgubb 0,1 %
Multikvinna brustablett
Kaffe (tuggummi till så det är lättare att dricka svart)
1 knäcke (45 kcal) med lite minilätta smör och 4 gurkskivor med aromat
1 knäcke (45 kcal) med lite minilätta och 3 tomatskivor med grillkrydda

LUNCH:


Brustablett, för mindre sötsug och bättre förbränning
Havregrynsgröt med 1/2 banan och massa kanel
Grönt té


MIDDAG:
hann inte ta kort men det var 2 clementiner(A)

<3


Morgonvikt 1 nov:

Vikt: 51,5 kg
Längd: 168 cm
BMI: 18,2


Magen skriker



Inte ätit på mer än 12 timmar. Hehe känns skönt. Träffade inte killen igår. Jag typ somna (bakis) och han var också skittrött, så skulle blivit fail ändå. Men tror vi ska ses idag ist. Aja nu ska jag äta frukost och kolla desperate housewives<3

Måndagens:

IN:
frukost- 2 knäcke 100 actimel 30 kaffe 0 vitamin 0
lunch- gröt(m banan&kanel) 200 brustablett (mot sötsug) 0 grönt té 4
middag- soppa 60 2 clementiner 50 zero 1

totalt= 445 kcal

UT:
gymma (länge?) -500?
shoppa med mamma -400?

pusshejfrånmig<3


RSS 2.0