Bantnings tips:

-Drick mycket under tiden som du bantar. Vätskan ger mättnadskänsla samtidigt som du får en bättre hy på köpet. Naturligt så det förslår.

-Träna inte direkt efter maten. Vänta några timmar så fungerar förbränning optimalt.

-Simning är en optimal träningsform för alla åldrar. Belastar din kropp minimalt samtidigt som du ökar din förbränning.

-Ät långsamt. Släng i inte i dig maten. Äter du för fort kommer du äta för mycket jämfört med vad du verkligen behöver.

-Sov ordentligt. Du orkar mer och du kommer få en optimal fettförbränning.

-Koffein hjälper dig att förbränna fett. Drick en kopp innan du börjar din träning och du förbränner mer.

-På morgonen så skall du röra på dig först och sedan äta frukost, men skippa den inte, för då förlorar du bara muskler, inte fett.

-Grönt te är perfekt när du vill gå ner i vikt snabbt. Det hjälper din kropp sätta fart på energiförbrukningen.

-Drick vatten när du är hungrig – funkar faktiskt väldigt bra för att dämpa hungerskänslor borta mellan måltider. Att dricka ett glas vatten innan en måltid kan också göra att du äter mindre och blir mätt fortare.

-Ät frukost och lunch eller bara frukost, aldrig äter middag orsaka om man äter middag om du inte ger kroppen tillräckligt med tid att bränna bort kalorier eller så kan du äta alla tre små måltider men avsluta den sista biten av att äta minst fyra timmar före du somnar. På så sätt din ämnesomsättning kommer att brinna upp innan du går i säng.

-Drick minst åtta glas vatten per dag.

-Ät inte framför TV eller på din säng eller på datorn ~ koncentrera sig på maten medan du äter ~ du blir mer nöjd

-Övning 2 gånger mängden kalorier du äter.

-De tre S SUANA! Ånga! SVETT! 20 minuter i en djup svett i suana / ångrummet du kan bränna så mycket kalorier som en liten inverkan motion och bli av med elaka toxiner.

-Ta ett kort på dig i underkläder, varje gång du blir hungrig kolla på kortet och tänk om du verkligen vill se ut så!



pusshejfrånmig <3

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0